X
Επικαιρότητα

5o τεύχος «Auto Classic»

Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του περιοδικού Auto Classic, που έχει ως αντικείμενό του την ιστορία του αυτοκινήτου και τις ανάλογες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα μας.

Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του περιοδικού Auto Classic, που έχει ως αντικείμενό του την ιστορία του αυτοκινήτου και τις ανάλογες εκδηλώσεις του που πραγματοποιούνται στη χώρα μας. Στο τεύχος Μαΐου-Ιουνίου 2010 θα βρείτε μεταξύ άλλων ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στο Ford GT40, που κέρδισε τέσσερις συνεχόμενες χρονιές τις «24 ώρες» του Μαν στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όπως και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την κατηγορία Regularity και τους κανονισμούς διεξαγωγής της. Το περιοδικό «Αuto Classic» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπανδρέου στην τιμή των 7,5 ευρώ.

Το επόμενο τεύχος κυκλοφορεί στις 22 Ιουνίου (για το χρονικό διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου) περιλαμβάνοντας άρθρα για την αναπαλαίωση, ένα συλλεκτικό profile ιστορικού αυτοκινήτου, αφιέρωμα στα μουσεία της αυτοκίνησης, όλη την αγωνιστική δραστηρίοτητα, καθώς και το πρώτο ειδικό ένθετο κλασσικής μοτοσυκλέτας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!