X
Επικαιρότητα

4Τροχοί Ιουλίου

Λόγω της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των εφημεριδοπωλών έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στη διανομή του περιοδικού, γι αυτό και σε περίπτωση που δεν το βρείτε σε κάποιο σημείο πώλησης, μπορείτε να το αναζητήσετε σε κάποιο γειτονικό. Λυπούμαστε για την όλη αναστάτωση και θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχει εξομαλυνθεί το πρόβλημα στη διανομή.

Με μεγάλο αφιέρωμα στην υγραεριοκίνηση και πλήρη περιγραφή του 57ου Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά και με το καθιερωμένο ένθετο των «2Τροχών» κυκλοφορεί το τεύχος Ιουλίου των 4Τροχών.

Σε αυτό μάλιστα, θα βρείτε και το δελτίο συμμετοχής στο μεγάλο διαγωνισμό που έχει ως έπαθλο για τον τυχερό της κλήρωσης μια ειδική έκδοση του scooter Piaggio Superfight 2 RallyVictories, που είναι αφιερωμένη στις νίκες της γαλλικής εταιρείας στο WRC. Στο διαγωνισμό θα μπορείτε να μετέχετε, από τις 4 Ιουλίου, και μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης.

Στα αγωνιστικά θέματα, πέρα από την περιγραφή του Ράλλυ Ακρόπολις και τη σύντομη συνομιλία μας με τον πολυπρωταθλητή Σεμπάστιαν Λεμπ, σας παρουσιάζουμε επίσης το Ford Fiesta WRC, αλλά και το εντελώς νέο στις ειδικές διαδρομές Mini JCW WRC.

«Στα Μετέωρα με BMW 1M Coupe& Ford Focus RS» μας προϊδεάζει το εξώφυλλο, πλην όμως μέσα στην ενότητα των Eιδικών Διαδρομών υπάρχει μια ακόμη δυνατή έκπληξη, το Ford Focus RS 500 στην πίστα των Σερρών (δείτε τα σχετικά videos από Μετέωρα και Σέρρες στο www.4troxoi.gr).

Tα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στο τεύχος Ιουλίου είναι και πάλι άφθονα, με τη συγκριτική δοκιμή μεταξύ των Citroen DS4 THP 200, Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair 170 PS & Mini Countryman Cooper S, αλλά και την αντίστοιχη των Peugeot RCZ & Mini John Cooper Works. Στην ενότητα των Δοκιμών φιλοξενούνται το Land Rover Freelander 2 SD4και το Mitsubishi ASX 1.6, ενώ στην αντίστοιχη των Γνωριμιών υπάρχουν το Chevrolet Volt, η Mercedes C-Class Coupe και το Fiat Freemont. VW Golf 1.2 TSI Blumotion 105 PS, VW Golf 1.2 TSI 85 PS, Citroen C5 1.6 THP & Ford Mondeo 2.0T 240 PS στοιχειοθετούν τα Εντός-Εκτός του Ιουλίου.
Δοκιμή ενεργητικής ασφάλειας, Michelin Challenge Bibendum & διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης είναι τα θέματα του μήνα στα Τεχνικά και άλλα. Τέλος, εντελώς ξεχωριστή είναι η συνέντευξη με τον Τζιαν Πάολο Νταλάρα, ενός από τους ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην Αυτοκίνηση. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!