X
Επικαιρότητα

4Tροχοί Αυγούστου

Πρώτη επαφή με δημοφιλή νέα μοντέλα, όπως το Toyota Yaris και το VW Beetle, Audi RS3 vs BMW 1M Coupe, το νέο Evoque, track day με ΒΜW M3 και Range Rover Sport Supercharged.

Πρώτη επαφή με δημοφιλή νέα μοντέλα, όπως το Toyota Yaris και το VW Beetle, Audi RS3 vs BMW 1M Coupe, το νέο Evoque, track day με ΒΜW M3 και Range Rover Sport Supercharged.

Ξεκινώντας από τις «γνωριμίες» σας παρουσιάζουμε στο τεύχος Αυγούστου το νέο Toyota Υaris, με το οποίο είχαμε μια πρώτη επαφή στο εργοστάσιο που κατασκευάζεται, στη Γαλλία. Επίσης, τη νέα γενιά VW Beetle, που οδηγήσαμε για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες, στο Βερολίνο. Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό, ακολουθεί το «colpo grosso» της Range Rover, που δεν είναι άλλο από το νέο Εvoque. Audi Q3, BMW 6 Coupe, Volvo V70 & XC 70 facelift συμπληρώνουν τα νέα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης ενότητας.

Στo καθιερωμένο κάθε καλοκαίρι «Supercar» θα βρείτε τη νέα BMW M5, την ανταπόκριση από το «Goodwood Festival of Speed» του 2011, ενώ θα ενημερωθείτε και για τα μελλοντικά σχέδια της Porsche σε ό,τι αφορά στα μοντέλα που θα αναπτύξει η γερμανική εταιρεία την επόμενη δεκαετία. 

Η θεματολογία του «Supercar» συνεχίζεται με την «αδρεναλίνη» να ανεβαίνει πλέον σε υψηλά επίπεδα (Track Day με ΒΜW M3 & Range Rover Sport Supercharged, με το Audi RS3 και τη BMW 1M Coupe στην πίστα καρτ San Nicolas στην Καλαμάτα).

Στις συγκριτικές μας δοκιμές σειρά είχαν να αντιπαρατεθούν νέα μοντέλα με premium χαρακτηριστικά και ισχυρή προσωπικότητα, όπως το Audi A1 1.4 TFSI 185 PS με τη Citroen DS3 1.6 THP 156 PS και η Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 170 PS με το Ford Focus 1.6T 180 PS. Όσο για την ενότητα των δοκιμών, εκεί θα βρείτε τη Mercedes C180 Coupe BlueEfficiency και το δίδυμο αδελφάκι της απερχόμενης γενιάς Yaris, το Daihatsu Charade. 

Κι όπως πάντα, «Τεχνικά και άλλα» με θέμα αυτή τη φορά την τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Opel Ampera, «Εντός-Εκτός» με Abarth 500C, Seat Leon 1.2 TSI Copa & Ibiza SC 1.2 TSI Ecomotive και Mitsubishi Economy Rally, «Αutoguide» με όλα τα νέα της ελληνικής αγοράς και έγκυρη ενημέρωση για τη διεθνή επικαιρότητα.

4Τ ΑΓΩΝΕΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FORMULA 1
SEAT DRIVING EXPERIENCE
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: CITROEN DS3 R3T
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ: ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ευριπίδης ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!