X
Επικαιρότητα

35 smart σε 35 λεπτά!

Το μικρό μέγεθος των αυτοκινήτων smart βοήθησε σε μεγάλο βαθμό για να γραφτεί το όνομα της Swissport LGG στο βιβλίο Guinness.

Το μικρό μέγεθος των αυτοκινήτων smart βοήθησε σε μεγάλο βαθμό για να γραφτεί το όνομα της Swissport LGG στο βιβλίο Guinness. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο μεγαλύτερος φορέας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών σε όλο τον κόσμο, σε συνεργασία με την ΤΝΤ Airways, πέτυχε ένα μοναδικό ρεκόρ στο χρόνο εκφόρτωσης 35 αυτοκινήτων smart από αεροσκάφος τύπου Β747-400F. Συγκεκριμένα χρειάστηκαν 35 λεπτά, χρόνος ρεκόρ για τα μέχρι στιγμής δεδομένα φόρτωσης και εκφόρτωσης οχημάτων.
Η επιτυχημένη αυτή προσπάθεια πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στο αεροδρόμιο της Λιέγης στο Βέλγιο, μια διάκριση που χαιρετίσθηκε από τους ιθύνοντες της εταιρείας.
Η Swissport δραστηριοποιείται σε 43 χώρες και σε περισσότερα από 180 αεροδρόμια.
Η παρουσία της στην Ελλάδα χρονολογείται από το έτος 2000, σε πέντε αεροδρόμια (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Ρόδο). Προσφέρει τις υπηρεσίες της στις: Baboo, Air Malta, Air Transat, British Airways, Brussels Airlines, Continental Airlines, Cyprus Airways, Delta Airlines, Emirates, KLM,  Qatar Airways, Royal Jordanian, Swiss International, Thai International, όλες τις αεροπορικές εταιρείες του ομίλου TUI Travel, Monarch Airlines, Jet2.com, Volareweb, GermanWings, Thomas Cook UK και πολλές άλλες. _B.X.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!