X
Επικαιρότητα

2ο Athens Tuning Show

Από τις 20 ως τις 24 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται το 2ο Athens Tuning Show στον πρώην Δυτικό Αερολιμένα Αθηνών (είσοδος από Λ. Ποσειδώνος), υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού και του Υπουργείου Ανάπτυξης, με υποστηρικτές τα περιοδικά Car, Power Techniques, Max Power, Evo, Power Bikes και XL.
Το 2ο International Athens Tuning Show θα πραγματοποιηθεί στις Ολυμπιακών προδιαγραφών εγκαταστάσεις Ξιφασκίας του Πρώην Δυτικού Αερολιμένα Αθηνών. Η επιλογή του χώρου έγινε βάσει των δυνατοτήτων εύκολης πρόσβασης με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, της συνολικής έκτασης 94.000 τ.μ. (από τα οποία τα 9.000 τ.μ. είναι εσωτερικός στεγαζόμενος χώρος) και τον αριθμό θέσεων parking που ξεπερνούν τις 5.000.
Το International Athens Tuning Show αποτελεί το μεγαλύτερο lifestyle event για τον άνδρα και το αυτοκίνητο της νοτιοανατολικής Ευρώπης, στο οποίο και αυτή τη χρονιά αναμένεται να λάβουν μέρος τα μεγαλύτερα ονόματα κατασκευαστών και επαγγελματιών στον χώρο της Αυτοκίνησης και του Motorsport.
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την όλη διοργάνωση μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του Athens International Tuning Show

Εγκαίνια
20 Σεπτεμβρίου 19:30
Ώρες λειτουργίας:
21 και 22 Σεπτεμβρίου 16:00 – 22:00
ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ
με αυτοκίνητο:
από κέντρο: στη Λ. Ποσειδώνος στρίψτε αριστερά στο πρώην Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και ακολουθήστε τα σήματα για το 2ο International Athens Tuning Show. Είσοδος από τη Λ. Ποσειδώνος.
με μέσα μαζικής μεταφοράς:
με λεωφορείο: Πολύγωνο-Γλυφάδα (140), Πειραιάς-Βούλα (Α1), Ακαδημία-Βούλα (Α2).
με Μετρό: Από τον σταθμό «Άγιος Δημήτριος» και στη συνέχεια με το λεωφορείο Express 27.
με Τραμ: στο δρομολόγιο για Γλυφάδα το τραμ κάνει στάση ακριβώς έξω από την είσοδο της Εκθεσης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!