X
Επικαιρότητα

1ο Athens Tuning Show

21-25 Σεπτεμβρίου στον πρώην Δυτικό Αερολιμένα Αθηνών

Από τις 21 ως τις 25 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται το 1ο Athens Tuning Show στον πρώην Δυτικό Αερολιμένα Αθηνών (είσοδος από Λ. Ποσειδώνος), υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού και με χορηγούς επικοινωνίας την τηλεόραση του ΑΝΤ1, την εφημερίδα Sportime, τον Sportime FM και τα περιοδικά Power Techniques, Max Power, Evo, Power Bikes και XL.

Πρόκειται για ένα Show σύμφωνα με τα δυτικοευρωπαϊκά πρότυπα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα λειτουργήσει κεντρική σκηνή, στην οποία θα πραγματοποιούνται καθημερινά interactive events με τη συμμετοχή του κοινού.

Η Future Promotions -επίσημος διοργανωτής του όλου event- έχει ήδη εξασφαλίσει συμμετοχές από showmen-μαιτρ του είδους στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων ο Terry Grant, κάτοχος επτά ρεκόρ Guinness και η ομάδα drift «Steer from the Rear», οι οποίοι υπόσχονται καθημερινό πρόγραμμα εντυπωσιακών εκδηλώσεων και επιδείξεων για το κοινό στη Live Arena που θα λειτουργεί στις εξωτερικές εγκαταστάσεις.

Ο επισκέπτης του Show θα έχει επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει δοκιμές των καλύτερων μοντέλων της αυτοκινητοβιομηχανίας στο εξωτερικό Test Drive Track.

Οι ώρες λειτουργίας του Show είναι: 21/09 Ημέρα Τύπου & Εγκαινίων (είσοδος με πρόσκληση) 18:00-22:00, 22/09 16:00-22:00, 23-24-25/09 10:00-22:00.

Στα πλαίσια του 1ου International Athens Tuning Show θα πραγματοποιηθεί και το 1ο Πανευρωπαϊκό Tuning Forum, την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου μεταξύ 18:00-20:00, σε συνεδριακό χώρο του εκθεσιακού κέντρου, με καλεσμένους ομιλητές ξένους και έλληνες επαγγελματίες του χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!