top icon
Επικαιρότητα

1ο 4Χ4 +SUV Show

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της 7ης Νοεμβρίου τα εγκαίνια της πρώτης αποκλειστικής έκθεσης τετρακίνητων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.
 
Στο «1o 4X4 +SUV Show» συμμετέχουν 18 εταιρείες, παρουσιάζοντας -σε ειδικά διαμορφωμένο για την ιδιαίτερη περίσταση περιβάλλον- τα τετρακίνητα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου: Audi, Chrysler, Daihatsu, Honda, Hummer, Hyundai, Isuzu, Kia, Land Rover, Mitsubishi, Nissan, Opel, Skoda, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Volkswagen & Volvo. Στην έκθεση δεν παίρνουν μέρος η Toyota και η BMW, ενώ οι επισκέπτες σε αυτή δε θα δουν επίσης την Porsche Cayenne.
 
Παρά το μικρό του μέγεθος το «1o 4X4 +SUV Show» είναι ιδιαίτερα περιεκτικό σε εκθέματα και σίγουρα θα ικανοποιήσει το κοινό που θα το επισκεφτεί, προκειμένου να δει από κοντά τη συντριπτική πλειοψηφία των τετρακίνητων που πωλούνται στη χώρα μας και να ενημερωθεί για την τεχνολογία και τον εξοπλισμό που διαθέτουν.
 
Πολύ καλές εντυπώσεις κερδίζει και η διαμόρφωση των εσωτερικών της χώρων, την οποία επιμελήθηκε η «Κηπόσημο», δημιουργώντας συνθήκες δάσους και εξοχής.
 
Το εισιτήριο για την έκθεση των τετρακίνητων είναι 5 ευρώ, ενώ το ωράριο λειτουργίας της τις καθημερινές είναι από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδι. Το Σαββατοκύριακο οι πύλες της θα ανοίξουν από τις 10 το πρωί, ενώ θα κλείσουν στις 9 το βράδι.
 
Σύμφωνα με όσα μας είπαν οι διοργανωτές της (Promauto), οι συνολικοί επισκέπτες της εκτιμώνται σε 25.000, ενώ ισάριθμες είναι και οι προσκλήσεις που έχουν μοιραστεί.
 
Μέγας χορηγός του 4X4 +SUV Show είναι η Τellas, ενώ χορηγός των off road test drive που διεξάγονται σε διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο είναι τα ελαστικά BF Goodrich. Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας συμπεριλαμβάνονται η οικονομική εφημερίδα «Αξία», ο ANT1 Radio 97.2, η εφημερίδα «Έθνος» και το περιοδικό «Εικόνες».  
 
   

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ