top icon
Επικαιρότητα

100.000 Kia cee'd

Τις 100.000 μονάδες έφτασε η παραγωγή του cee’d στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Κia, στη Zilina της Σλοβακίας. Το επετειακό Κia ήταν βαμμένο σε κόκκινο χρώμα και η έξοδός του από τη γραμμή παραγωγής γιορτάστηκε δεόντως από τους εργαζομένους και τους επικεφαλής τους. Το μεσαίο επιβατικό της κορεατικής εταιρείας έφτασε σε αυτό τον αριθμό πριν από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που λειτούργησε για πρώτη φορά η συγκεκριμένη βιομηχανική μονάδα, της οποίας η κατασκευή κόστισε ένα δις ευρώ.
 
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αποδοτικό εργοστάσιο, στο οποίο χάρις στην εξελιγμένη τεχνολογία και την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού παράγεται ένα αυτοκίνητο κάθε λεπτό. Αυτό σημαίνει 100 αυτοκίνητα ανά υπάλληλο ετησίως, φτάνοντας τη συνολική δυναμικότητα στις 300.000 μονάδες.
 
Μία από τις καινοτομίες του εργοστασίου είναι ότι όλες οι λειτουργίες συγκόλλησης γίνονται αυτόματα από 310 ρομπότ, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα πιστότητας και ποιότητας. Τέλος, οι εγκαταστάσεις στη Zilina είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς εκεί έχουν εφαρμοστεί τεχνολογίες που προσφέρουν ελαχιστοποίηση εκπομπών ρύπων και άλλων επιζήμιων ουσιών.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ