X
Blog

Safety first

Ιεροτελεστία από την αγωνιστική ομάδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με την πλήρη υποστήριξη του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακοπούλου.

Από την Ηλεία, όπου και πολιτεύεται ο Έλληνας πολιτικός και για την πρεμιέρα της προσπάθειας που αφορά τη δράση για την Οδική Ασφάλεια, επέλεξαν εύστοχα τον Πύργο. Την παραμονή του Ολυμπιακού Ράλλυ που συμπληρώνει 50 χρόνια πετυχημένης διαδρομής, έργο της ΑΟΛΑΠ. Σωματείο με ιστορία, τα τελευταία 25 χρόνια ευθύνη του Μιχάλη Αποστολόπουλου. 

Peugeot 208-Safety Car

Στο πηδάλιο, ο Γιάννης Πλάγος, ένας από τους ταχύτερους πέρα από την αγωνιστική και αστυνομική επετηρίδα, ο Αγωνιζόνενος-οδηγός αγώνων που αποδεικνύεται και δημιουργικός…

Με την προσφορά του στην κοινωνία σε διάφορα επίπεδα. Ως policeman, πρωταθλητής στο μπάκετ, με προσφορά πλέον και στο κοινωνικό σύνολο.

Τυχεροί, η ΕΛ.ΑΣ., οι ελληνικοί αγώνες, οι χορηγοί του και οι συνεργάτες του, αφού ξεπερνάει με μαεστρία τα τέλεια περάσματα με τον Άλκη Ρέντη και καταθέτει ψυχή και εμπειρία για ότι μας πληγώνει. Την οδική ασφάλεια!

Τυχερός και ο ίδιος αφού τον εμπιστεύεται η οικογένεια του, το αρμόδιο για την ασφάλεια μας Υπουργείο σε επίπεδο κορυφής, αλλά και σε σχέση με τους συνεργάτες του. Ειδικού βάρους project, με υγιή παρέμβαση απευθείας στο μυαλό του μαθητή που φορτίζεται με εικόνες που προστατεύουν άμεσα τις μετακινήσεις του. Συνδυασμός του ικανού ιδιώτη με όραμα και αρμόδιων της κρατικής μηχανής, καθρέπτης και της ευαισθησίας για την ασφάλεια μας στο δρόμο, από τα στελέχη, πολιτικούς και διοικητικούς στο κτίριο της οδού Κατεχάκη. 

Safety culture

Στην κυριολεξία όμως και εδώ το γυναικείο άρωμα που δίνει υπεραξία αφορά στην κ. Ναταλία Συγγελίδη ως προσωπική παρέμβαση με αγωνία για την ασφάλεια του Έλληνα στο δρόμο. Αντίστοιχα,κάνει τη διαφορά στην οργάνωση και στην επικοινωνία έργο της Ανθυπαστυνόμου, σήμερα Δημοτική Σύμβουλος Βόλου, η κ. Χριστίνα Μαρασίδη. Ευγενική, μορφωμένη, με εξαιρετικά ελληνικά και συγκροτημένη σκέψη δίνει και τη χαριστική βολή στην ξεπερασμένη άποψη περί του μπαμπούλα-αστυνομικού. 

To Peugeot;

Άρωμα λοιπόν από τα καλύτερα και σε μέταλλο, όντας το πιο καλόγουστο και σε σχέση με το εργαλείο-κλειδί της προσπάθειας που είναι στην Τέλεια Διαδρομή το 208 Hybrid με το χειροκίνητο, ή με το αυτόματο 6άρι κιβώτιο και για την ειδική διαδρομή, το EMC-208 Rally 4.

Ισχύς εν τη ενώσει

Δεν έχει επιλέγει τυχαία η EMC του Κώστα Σπύρου, ούτε τα Peugeot 208, ούτε βέβαια η συνεργασία εφ όλης της ύλης με τον Στέλιο Φάκαλη της V Team Project που λάμπει σε παγκόσμιο επίπεδο. Αντίστοιχα, δεν βρέθηκαν συμπτωματικά δίπλα στην ομάδα δράσης οι Μαρία και Κοσμάς Λουμίτης των δυνάμεων πώλησης Peugeot. Ο τρόπος τους απαντάει στο ερώτημα γιατί και πως η Peugeot κάνει πρωταθλητισμό σε πανελλήνιο επίπεδο.

Προσοχή στις λεπτομέρειες και καθρέπτης, δείγμα γραφής της προσπάθεια των Safety First, ήταν η πρεμιέρα.

ESP Kart -Πύργος: IN-Out

Παρασκευή 17 Μαΐου, σημαντική ημέρα για την οδική ασφάλεια, για την ΕΛ.ΑΣ. και τους ελληνικούς αγώνες. Με κοινό παρανομαστή τον Γιάννη Πλάγο που μίλησε σε εβδομήντα μαθητές του Γυμνασίου στο σωστό τόνο και με το απαραίτητο στιλ, ώστε να είναι πειστικός σε ένα δύσκολο ακροατήριο, με γεγονός ότι τα «μωρά» προβληματίστηκαν. Όπως και η τοπική κοινωνία, με παρούσα την αυτοδιοίκηση στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου παιδείας Πύργου, του αεικίνητου Θόδωρου Κόρδα.

Ιδανικός ο χώρος, το προσεγμένο περιβάλλον και η πίστα καρτ του Αργύρη Τσούλου κοντά στην Αλφειούσα. Όπου θα τον απολαύσουμε αύριο στο Ολυμπιακό Ράλλυ. Αθλητής των αναβάσεων που ήρθε στο χωματόδρομο και θα μείνει, αξιοποιώντας τον ενθουσιασμό του συνοδηγού του και τις δυνατότητες του EVO που μοιράζονται. Ζητούμενο να ανοίξει το δρόμο το σωστό και στο παλικάρι του, με σχολείο τις Αναβάσεις…

Κακά τα ψέματα

Για τη σωστή αγωγή μέσω της οδικής ασφαλείας «είμαστε εδώ και στηρίζουμε τα του οίκου μας», για ότι αφορά όλους μας.

Το συμπέρασμα μας από την παρουσία-σχόλιο του Υφυπουργού το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα όπου αύριο η πανηγυρική εκκίνηση του Ράλλυ σε επίπεδα Σαν Ρέμο. 

Τίποτα στην τύχη και ως Έλληνας πολίτης, συγκλονίζει ο τρόπος που παρεμβαίνει η πολιτεία στην οδική ασφάλεια με έργο.

«Motorsport και ασφάλεια στους δρόμους», όραμα του Λευτέρη Αυγενάκη που υλοποιείται από τον συνάδελφο του Ανδρέα Νικολακόπουλο, με πιλότο συναθλητή μας. Τον Μεσήνιο Γιάννη Πλάγο. Πρωταθλητής υψηλού ρίσκου στην ειδική διαδρομή, «νόμος και Τάξη στην Τέλεια», όντας ο πιο καλός δάσκαλος του μαθητή που ήδη κυκλοφορεί.

Ο Γιάννης που διδάσκει και ισορροπία ρόλων χωρίς συμβιβασμούς. Σεβασμός! _Σ.Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!