top icon
Blog

Safety First

Safety First, δράση από την αγωνιστική ομάδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού της ελληνικής αστυνομίας.

Με την υποστήριξη του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλου, με εισήγηση του δραστήριου βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά, ενώ η κ. Ναταλία Συγγελίδη έχει τον γενικό συντονισμό. Παρέμβαση για την οδική ασφάλεια, που αποτελεί μείζον θέμα για την κοινωνία και τον πολιτισμό μας, με «πιλότο» τον αστυνόμο-πρωταθλητή Γιάννη Πλάγο, ό,τι επιβεβαιώνει τους αγωνιστικούς ρυθμούς διαχείρισης μιας δραστηριότητας συνδεδεμένης με τη ζωή μας.

Motorsport και oδική ασφάλεια, όραμα του Λευτέρη Αυγενάκη που υλοποιείται χάρη στην αύρα του Ράλλυ Ακρόπολις και στα αντανακλαστικά του Υπουργείου, αρμόδιου για την ουσία της διαδικασίας. Πρωτοβουλία συνδεδεμένη και με την ευαισθησία, που δεν κρύβεται στα γραφεία της λεωφόρου Κατεχάκη, και είναι σημαντικό ότι δείχνουν το δρόμο για ασφαλείς μετακινήσεις. Με ουσιαστική παρέμβαση στη βάση, εξαιτίας και του ότι το καθημερινό ατύχημα εξελίσσεται σε ανείπωτη τραγωδία, και μάλιστα επαναλαμβανόμενη. Ο Γιάννης Πλάγος, ο Μεσσήνιος πρωταθλητής, ένας από τους ταχύτερους Έλληνες οδηγούς ράλλυ, κορυφαίος και ανάμεσα σε Ευρωπαίους συναδέλφους του αστυνομικούς. Μεταφέρει σεμνά και τεκμηριωμένα τη γνώση του, με εμπειρία απο το αγωνιστικό μπάκετ του Peugeot 208 Rally 4, αλλά και από το αντίστοιχα ασφαλές, τύπου μπάκετ κάθισμα του «πολιτικού» Peugeot 208 Hybrid. Tο αυτοκίνητο του καθημερινού οδηγού με υψηλού επιπέδου αισθητική και ευαισθησία, αναφορικά με την οδηγική του συμπεριφορά.

Άτυπη σχολή κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά, και πρόκειται για υψηλού επιπέδου επικοινωνία ευθύνης, αφού μόνο από πολύ νέος μαθαίνεις «λεπτομέρειες» που προστατεύουν. Βιώνεις μάλιστα την αγωνία ενός καταξιωμένου ανθρώπου της ταχύτητας, «ταμένου» στην τήρηση του νόμου χωρίς εκπτώσεις και συμψηφισμούς, με εντιμότητα που χαρακτηρίζει το σύγχρονο προφίλ της ΕΛ.ΑΣ.

Σεβασμός και ενδιαφέρον για τον πολίτη με έργο ουσίας, με σφραγίδα «Ελληνική Δημοκρατία» και με υπογραφές της πολιτικής και της υπηρεσιακής ηγεσίας του Υπουργείου για την προστασία μας. Σημαιοφόρος ο ειδικός, που αναβαθμίζει την κυκλοφοριακή αγωγή του μαθητή.

Το Peugeot 208, το «περιπολικό» της ΕΛ.ΑΣ, με οδηγό τον Γιάννη Πλάγο και «συν-κυβερνήτη» την ανθυπαστυνόμο, σήμερα δημοτική Σύμβουλο Βόλου, κ. Χριστίνα Μαρασίδη, ξεκίνησε το οδοιπορικό για την ασφαλή οδήγηση από τον Πύργο Ηλείας και από την Καλαμάτα, και συνεχίζει σε όλη τη χώρα, με πλάνο που αφορά αποκλειστικά την προσφορά στην κοινωνία._ Σ.Χ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ