X
Blog

Ποιος Sakis; Ο Γιώργος Αμούτζας, ο πρωταθλητής!

Απολαμβάνοντας τον Γιώργο Αμούτζα να τραγουδάει-χορεύει σε χωμάτινη πίστα με τη Fabia σε ρυθμό πρωταθλητή, άλλοι σημαντικοί διασκέδασαν με τον υπέροχο Σάκη Ρουβά την επέτειο των 50 ετών του VW Golf…

Κακά τα ψέματα, αγαπητοί, και σε διπλό ταμπλό VW και Skoda αποδεικνύονται το ίδιο Σαββατοκύριακο διπλά κερδισμένοι. Η πεμπτουσία του γνήσιου lifestyle, o «Νικηφόρος», με Skoda Fabia σε Festival-Rally στο χώμα έχει παρασύρει στη Φωκίδα για το MyKTEO Φθινοπωρινό Ράλλυ και τους αδιάφορους από όλη τη χώρα. Σε συνδυασμό με τον πρέσβη της showbiz, σε εκδήλωση-festival πολλών καρατίων. Ένας χαρισματικός καλλιτέχνης που ανέβασε τους τόνους, υπογραμμίζοντας σε ένα διαφορετικό κοινό, χωρίς άποψη-auto αλλά με στυλ και ενδεχομένως με ύφος Golden Hall, το μεγαλείο, τη διαχρονική αξία του VW Golf.

Συνομήλικοι, άλλωστε, το Golf με τον Σάκη, όταν ο Γιώργος γνωρίζει για τη διαδρομή του Golf από τον petrolhead πατέρα του, και τον Σάκη από την καλλιτεχνική του διαδρομή. Δε γνωρίζω αν ο Σάκης παρακολουθεί Κοκλώνη, και μάλιστα όχι μόνο την κ. Τάνια, ή γνωρίζει τον Γιώργο και από τον «Σασμό» ή ως «Νικηφόρο».

Σημαντικό να καταφέρουμε να τον γνωρίσει στις ειδικές διαδρομές, όπως εμείς είδαμε Γιώργο ως «Νικηφόρο» στην ΤV και δεν μετανοήσαμε. Οπότε, κερδίζοντας αγωνιστικό στοίχημα περί της θέσης στο βάθρο, θα πάμε Θεσσαλονίκη να ακούσουμε τη χαρισματική και ως τυπάρα κ. Μπρεάζου, ενώ προσκαλούμε τους τηλεθεατές κ.ά. λάτρεις του Σάκη Ρουβά να έρθουν στο βουνό.

Σε πολιτισμένο Service Park, ό,τι είναι εφικτό και σε χώρους υποδοχής στις ε.δ. με θέαμα ERC, επιλογή του ονείρου με στοιχεία ρεαλισμού. Είναι γεγονός πως μόνο έτσι θα βρει μιμητές η On Sale, μοναδικός σοβαρός χορηγός στο χώρο, βασικός συντελεστής της επιτυχίας του Αμούτζα-πρωταθλητή, ενώ η συνεργασία που δεν προέκυψε στον επίλογο δε μετριάζει την υποστήριξη σε ανύποπτη στιγμή. Τότε με οπαδούς του Αμούτζα, τον πατέρα του, τον «ΕΛ-ΕΜ» και τον Γιώργο Β. Ηλιόπουλο, συνοδηγό του στην πλειονότητα των αγώνων. Ό,τι δε μετριάζει τον σοβαρό, κριτήριο ρόλο του συνοδηγού του, Ηλία Λ. Παναγιωτούνη, στον επίλογο και νωρίτερα.

Η ευφυΐα και το επικοινωνιακό χάρισμα, με χαμόγελο της αλήθειας, αποτελούν τα κοινά στοιχεία του Αμούτζα με τον Ρουβά, πέρα από την άνεσή τους στη σκηνή. Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζουμε την άνεση του Γιώργου και στη σέλα και σε κόκπιτ μονοθεσίου, ενώ δε γνωρίζουμε την άνεση του Σάκη, όντας και καπετάνιος, πίσω από το τιμόνι· παρά τις σχέσεις του Ρουβά με Porsche, «Merc», και πρόσφατα άτυπος πρέσβης, performer στο festival Golf-50 Υears.

Τιμή μας και μας αρέσει πολύ που ο άτυπος «πρέσβης» της Skoda είναι 26χρονος πρωταθλητής στο χώρο όπου η Skoda γράφει ιστορία, στις ε.δ. που προδίδουν δυναμική και αξιοπιστία με άγριο, γοητευτικό στυλ. Ταιριάζει στη Fabia αυτό το περιβάλλον, ένα κλασικό χάτσμπακ της Β κατηγορίας, που αντιμετωπίζει το συναγωνισμό με χαρακτήρα και ένα ιδιαίτερα αρσενικό στυλ, με ύφος «δε μασάω», ό,τι αρέσει και στο ασθενές(;) φύλο. Κακά τα ψέματα, υπηρετούμε το motorsport, ως την απόλυτη έκφραση της automotive φιλοσοφίας που μας εμπνέει.

Αντίστοιχα, όμως, δε θυμώνουμε, δεν απογοητευόμαστε και σεβόμαστε τη συμμετοχή του lifestyle στην επικοινωνία για την προώθηση του auto, αφού είμαστε σίγουροι πως οι άνθρωποι της επικοινωνίας στο θηρίο που εκπροσωπεί το γερμανικό γκρουπ με έδρα την Αργυρούπολη, εκτιμούν και τις δύο εκφράσεις του. Ό,τι αποφεύγουμε να ζυγίσουμε, αλλά δε θα προσπερνούσαμε την πρόκληση, με πίστη στο συνδυασμό «Ρουβάς εδώ, Αμούτζας εκεί», και συμφωνούμε. Η VW θέλει τον Σάκη της και η Skoda τον «Nικηφόρο» της με την κ. Μαρίζα Πετράκου, μάστορα που γνωρίζει το πώς ο ένας συνδυασμός και πώς ο άλλος.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, αναμένοντας να δοκιμάσουμε με Σύμβουλο Αμούτζα τα εξελιγμένα Golf GTi της τελευταίας γενιάς.

Ο Σάκης συνοδηγός του Αμούτζα-Πρωταθλητή; «Brilliant idea, Strap», θα έλεγε μια ψυχάρα, ο Κ.Κ., ένας μάρκετινγκ oriented, ευαίσθητος στο δικό του lifestyle, που δεν αντέχει σε ερμηνείες, αφού δεν προσφέρεται για εμπορική εκμετάλλευση._ Σ. Χ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!