top icon
Blog

Πλάγος-Ρέντης: Χώμα In-Άσφαλτος out 

Πάμε αγωνιστικά, αισιόδοξα και με τη δική μας ορολογία. Συνοδηγός  θα είναι ο Άλκης Ρέντης ο signore Localino, συνδυασμός με ιταλική φινέτσα στο Βόλο, στην Ελληνική Σιένα, με λιμάνι! 

Σημαντικό ρόλο που ξεπερνάει τη συντήρηση του αυτοκινήτου και το συντονισμό της ομάδας, θα έχει ο πολύπειρος Χρίστος Χριστακίδης.

Διαβάστε ακόμη – Γιάννης Πλάγος: Συνέντευξη Τύπου για την συμμετοχή του στο Ράλλυ Ακρόπολις

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σύνολο, ικανό για διάκριση και στο απαιτητικό Ράλλυ Ακρόπολις.

Συμμετοχή με τη δημοφιλία στα κόκκινα, που θα παρασύρει πολύ κόσμο στα βουνά, με ατού την ποιότητα του πληρώματος και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, που ξεπερνάει τις συνηθισμένες επιλογές.

Giannis Plagos 02

Γιάννης Πλάγος

Ο ταχύτερος Αστυνόμος στον πλανήτη, έχει την ευφυΐα ώστε να διαχειριστεί με τέχνη και υπομονή το γαλλικό μπιζού, και στο χωματόδρομο.

Είναι το καθαρό του χέρι που ακολουθεί τις εντολές, το τραγούδι Αλκέτα με στίχους Γιάννη και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα δικαιωθούν όσοι τους στηρίζουν.

Από τον συνεργάτη τους Στέλιο Φάκαλη που επέλεξε το καλύτερο διαθέσιμο “Σε Τρουά” μέχρι τον Sir John Χρήστου, που συνδυάζει τη στήριξη με συναίσθημα.

Citroen C3 Rally2

Την ώρα που η τοπική κοινωνία στη Μεσσηνία, περιοχή κλειδί στον Ελληνικό τουρισμό περισσότερο απο ποτέ, κάνει τη διαφορά.

Αναζητούν μιμητές οι άρχοντες της πόλης της Καλαμάτας και η λάμψη της προσπάθειας θα ξεπεράσει τα σύνορα, υπεράνω αποτελέσματος.

Καλό δρόμο mates. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε τύπους που θα αντιμετωπίσουν τις Καρρούτες όπως μόνο αυτοί κατηφορίζοντας απο τα Χάνια για την Πορταριά. Είπαμε, τα πάντα όλα είναι δρόμος. _Σ.Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Plagos-Rentis
  • Giannis Plagos 02
  • Citroen C3 Rally2
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ