X
Αγώνες

Πας περίπου διακοπές

Έρχεται Αύγουστος και, με τους 4Τ στο περίπτερο με την «Καθημερινή της Κυριακής» 1ης Αυγούστου, έχεις τις προϋποθέσεις ώστε να ονειρεύεσαι.

Την Κυριακή για το «καλό μήνα», με συσκευασμένη την «Καθημερινή» στο πίσω κάθισμα, σε δύο πακέτα για το γούρι, πας Λουτράκι για το Ράλλυ Κορίνθου από την ΑΛΑΚ· το Σωματείο του Αθανασούλα και του Τσάδαρη.

Το όνειρο συνδέεται με το «ΟΚ» του εξαιρετικού αλυτάρχη, ώστε να συμμετέχεις άτυπα στο Ράλλυ από την πρώτη θέση. Πλοηγός με «Σέπο»-Μανώλη Μακρινό, που εμπιστεύεσαι για κάθε ρόλο, και το «0» στις πόρτες του εργοστασιακού Peugeot 208 Rally4. Το αυτοκίνητο που εκφράζει την premium φιλοσοφία του Λέοντα. Θα το οδηγήσει ο Σάββας Λευκαδίτης στο Ακρόπολις. Ο Σάββας είναι προσγειωμένος και ξέρει, ενώ έχει δίπλα του τον Κώστα Κόντο· τον σοφό της ομάδας.

Μαζί τους ο κορυφαίος ντίλερ Peugeot στα Βαλκάνια και παραπέρα. «Peugeot Γκάλλο» διαβάζεις σε αυτό το «208», και ανατριχιάζεις. Είτε φέρνοντας στη σκέψη σου τον φίλο σου τον Βαγγέλη, με την τεράστια αγωνιστική ιστορία και μυαλό ξυράφι, είτε τον Γιώργο και τον Άγγελο. Πλήρωμα-Πρωταθλητές στο ράλλυ των πωλήσεων.

Στο Λουτράκι μπορείς να πας με το COTY το 208e, αφού στο σπίτι στο «Waves» θα σου βρουν ρεύμα οι Αθανασουλαίοι. Άλλωστε, θα έχει φροντίσει και ο δήμαρχος της καρδιάς μας. Ο Γιώργης Γκιώνης, που διδάσκει την παρέμβαση της τοπικής αυτοδιοίκησης σε μεγάλα γεγονότα. Το άφησες όμως πίσω σου το σύγχρονο. Το μελλοντικό. Θέλεις χαμηλή πτήση με τα σωστά ακούσματα. Να ζεσταθούμε με τον «Σέπο», που δεν το κρύβει. Περιμένει να δοκιμάσουν σε αγώνα με τον Captain Βασίλη Αναδιώτη ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Ιπτάμενοι και gentlemen. Κοσμήματα στη θολούρα, και η γνώμη μας δε μετριάζεται με την αστοχία στη Δωδώνη. Άλλωστε, ποτέ δεν ταιριάζουν τα κουρελόχαρτα ως συσκευασία για το κόσμημα.


Με το μαύρο 208 GTi λοιπόν στο Λουτράκι, για να μεταφερθούμε στο service park, όπου το πολεμικό όχημα. Αυτό το Peugeot 208 R4 είναι το τέλειο για τον προσγειωμένο, που πατάει στο έδαφος και ξέρει τι θέλει. Για όποιον τον ενδιαφέρει η ουσία – ό,τι αποδεδειγμένα υποστηρίζουν τα παιδιά «μας», ο Αναγνωστάκος, ο Λευκαδίτης, ο Ακράτος, και δεν ξεχωρίζεις από αυτή την παρέα τον Κωνσταντίνο Χαλιβελάκη. Τον μικρότερο του «ΡΟΝ», που, όπως και ο gentleman Νικόλας, λείπουν από την ουσία του χώρου. Παλίκαροι με έργο στο σπίτι και στη δουλειά, σοφά λείπουν από τα κοινά. Στους αγώνες ο προτελευταίος είναι σε περίοπτη θέση, σε σχέση με μια ντουζίνα προέδρους που πλημμυρίζουν ανεπάρκεια.


Στο «δρόμο» ο μετρ Ζορζ Σωτηρόπουλος πάντα με co-driver την κ. Διονυσία Μητσοπούλου έχουν κάνει την τέλεια δουλειά. Δούλεψαν, και οι αγωνιζόμενοι αυτούς εμπιστεύονται. Εκεί στην ΑΛΑΚ και ο Κώστας Σούκουλης, και παντός καιρού ο Σωτήρης Οικονόμου. Αθόρυβος και αποτελεσματικός. Μαλωμένη με τα παραγοντιλίκια η συγκεκριμένη παρέα. Προσφέρουν υπηρετώντας τον αθλητή. Όπως θα συμβεί στο Κορίνθου, όπου οι ανανεωμένοι Γιώργος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου θα έχουν δίπλα τους τους Βελάνη· τον Βασίλη και τον Γιάννη. Δύο συμμετοχές-κοσμήματα, και ο αγώνας θα είναι διαφορετικός σε σχέση με τη Λαμία. Πρωταθλητής ο Κεχαγιάς, ξέρει τι θα διορθώσει και πώς θα διαχειριστεί ένα πιο γνώριμο περιβάλλον.

Ο Βελάνης; Σταθερή αξία, ήρεμη δύναμη, με ένα ωραίο, κοφτερό, καλά δουλεμένο μυαλό που κάνει τη διαφορά. Αυτούς σκέφτεσαι σε επίπεδο Γενικής, ενώ πιστεύεις στην ταχύτητα των Ρουστέμη-Νικολόπουλου, σχολιάζοντας πως δεν μπορεί, θα δουλέψει το DS.

Υποθετικό το παραπάνω σενάριο περί πλοηγού, όνειρο τέτοιες ζεστές ημέρες. Απόλυτα ρεαλιστικό και πραγματικό το σκηνικό σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές-κοσμήματα, όπως της on Sales και της EMC.

Εμείς…
… έχουμε 5×5, ώστε να ζήσουμε με 5 εξαιρετικά σε πάτημα αυτοκίνητα σε 25 καυτές ημέρες, και μείνετε συντονισμένοι._ Σ. Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!