top icon
Blog

Ομαδικό παιχνίδι…

Αλλαγή στην αλλαγή, στο Υπουργείο με αρμοδιότητα το Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά και παραπέρα, με το όραμα Αυγενάκη να συνδέει τον αγώνα με την Οδική Ασφάλεια. Πολιτική σκέψη, στρατηγική με έργο που εκκρεμεί. Ο Σ.X. παρακολουθεί με αγωνία, αναγνωρίζει τα αντανακλαστικά του Πρωθυπουργού με τσαμπουκά που θυμίζει τον αείμνηστο πατέρα του, παρά το χάσμα γενεών και σχολιάζει…

Τo αυτοκίνητο, «κομμάτι του σύγχρονου Έλληνα», αλλά να είμαστε ειλικρινείς, σε ό,τι αφορά όλες του τις διαστάσεις, πέρασε απαρατήρητη μέχρι τώρα η προσπάθεια της κυβέρνησης, που ευτυχώς συνεχίζεται.

Στο περιθώριο των πρόσφατων εκλογών, η αντιπολίτευση διεκδίκησε βελτίωση των ποσοστών της, κάνοντας κριτική με ύβρεις και απαξίωση. Η κυβέρνηση είτε τους αγνόησε, είτε αμύνθηκε με τακτ, αλλά στο τέλος, δεν προέκυψε ενημέρωση για το τι έγινε στον τομέα Μεταφορών μεμονωμένα, αλλά και σε συνδυασμό με το Μηχανοκίνητο Αθλητικό περιβάλλον. Όπως και για το τι έχει προγραμματιστεί να γίνει.

«Μηχανοκίνητος αθλητισμός και κοινωνία»

Πολύτιμο το έργο Αυγενάκη και σε σχέση με το Αθλητικό καυτό χαρτοφυλάκιο, μακάρι να δοθεί βάρος στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Κακά τα ψέματα και δεν κρύβεται, εμείς του Motorsport νιώσαμε προδομένοι από τη μετακίνηση Αυγενάκη, χωρίς όμως να απογοητευόμαστε. Από τη στιγμή που παραμένει η ίδια η ομάδα ευθύνης για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με ευαισθησία και για την Οδική Ασφάλεια. Στη θέση τους τα θηρία, η 5άδα ευθύνης, μαζί με την Ε.Ξ. που επιμένει διακριτικά, οπότε τα δικά τους πετυχημένα πατήματα ακολουθείς, αν δεν θέλεις να εκτεθείς…

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Διεθνείς Εκδηλώσεις με αυτοκίνητο, στον αστερισμό του ΡΑ-WRC

Ο αγώνας 4×4 στο Άργος Ορεστικό, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις από την ΟΜΑΕ, έργο Ψαράκου και το 10ο Tour Du Peloponnese. Τον Οκτώβριο, από το Triskelion, για το Κλασσικό Αυτοκίνητο, δημιουργική υπέρβαση του Αργείτη Γιάννη Καράμπελα που συντονίζει μια εξαιρετική ομάδα, ικανών και παθιασμένων. Στελέχη με στιλ, χωρίς ύφος. Προσπάθεια χωρίς την «έξτρα υποστήριξη» του πάρε-δώσε, πρακτική που ξεπερνάει τον creator.

Κομβικά σημεία, ευρύτερα για το αυτοκίνητο…

Η συνεπής πολιτική των παροχών για την ηλεκτροκίνηση, η εξέλιξη των υποδομών και άλλα με στόχο τον εκσυγχρονισμό στις μετακινήσεις μας. Γεγονός η αναβάθμιση του οδικού δικτύου, ενώ παραμένει ιερό καθήκον, η βελτίωση της σκέψης. Με εκπαίδευση, από νηπιακή ηλικία και μετεκπαίδευση εφήβων και ώριμων σε σοβαρά κέντρα, όπως το Driven, του Νίκου Τσάδαρη κ.α. Πρόκειται άλλωστε για την εξέλιξη του Safetrack, με η χωρίς «4T» και είναι μονόδρομος να στηρίξεις τις ρίζες σου με εμπιστοσύνη, όταν αφορά στα παιδιά μας. Ιεροτελεστία!

Με την ευκαιρία, Εξαιρετική η δουλειά της κ. Κεραμέως για την κυκλοφοριακή αγωγή. Καμία αμφιβολία ότι θα την αναβαθμίσει ο κ. Πιερακάκης, με ατού στο Υπουργείο της Παιδείας την κ. Δόμνα Μιχαηλίδου. Σημαντικό, τα παιδιά μας, να χρησιμοποιούν την πληροφορική, για ένα καλά δουλεμένο μυαλό, που δεν πρέπει να υποβαθμιστεί λόγω ηλεκτρονικής υποστήριξης.

Driven

Να έχει φλόγα ο νέος

Να αξιοποιεί την αγωγή του, να ακολουθεί το ένστικτό του, να αυτοσχεδιάζει και να ρισκάρει. Τα ηλεκτρονικά, βοήθημα για τη βελτίωση του.

Σημαντικό επιτέλους να προκύψει έργο για την Οδική Ασφάλεια και στο Υπουργείο Μεταφορών. Κρίνοντας από τα πατήματα του σε μια εξαιρετική διαδρομή, εγγύηση ο Χρήστος Σταϊκούρας που ξέρει, θέλει και μπορεί. Ο Χ.Σ. στοχεύει και εύστοχα πυροβολεί, οπότε εκτοξεύοντας τους συντελεστές σε σχέση με την προστασία μας στο δρόμο που μας πληγώνει, γράφεις τη χρήσιμη ιστορία και είσαι γεμάτος.

Χρυσόστομος Καρέλλης

Στα δικά μας, στα αγωνιστικά…

Θέλουμε καρτίστα-πρωταθλητή και στη ζωή, όπως άλλοι βιρτουόζο μπαλαδόρο με μυαλό ξυράφι και πληγωμένα γόνατα και όχι ζωντανό υπολογιστή, με φορτωμένες προδιαγραφές.

Όνειρο, με υποχρέωση να το μοιραστούμε, να δούμε Έλληνα στην «pole» και να συναγωνίζεται για το βάθρο στις πίστες, αλλά και πληρώματα- Πρωταγωνιστές στο ΡΑ.

Μπορεί να υλοποιηθεί, δεν αποτελεί ερμηνεία του ανέφικτου, άλλωστε πρόκειται για την όμορφη πλευρά ευθύνης της ΟΜΑΕ που σεβόμαστε και εδώ, είναι μονόδρομος η συνεργασία με την πολιτεία.

O Αθλητισμός, το 2023 συντονίζεται με την Παιδεία και περιέχει ρεαλιστικά στοιχεία, αυτή η βαριά κληρονομιά-«στρατηγική ρύθμιση» του Λευτέρη Αυγενάκη, με προοπτική, την αναβάθμιση του νεαρού Έλληνα αθλητή σε κάθε δραστηριότητα.

Ψηλά τα μανίκια, χαμηλά το βλέμμα, ανοικτό κράνος, χωρίς hans, σφικτά οι ζώνες και «καλό δρόμο» (αγωνιστικός χαιρετισμός) κ. Βρούτση. Τυχερός, είστε με τους καλύτερους._ Σ.Χ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ