top icon
Blog

Καλές γιορτές. Να η ευκαιρία!

Έρχονται οι γιορτές, δε θα λείψουν οι αργίες και, παρά τις ημερομηνίες που δεν τις υποστηρίζουν, θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και απολογισμό. Με εκτίμηση λαθών και διόρθωση-προσαρμογή, για ένα καλύτερο 2022.

Συνολικά η ομάδα μας είναι πλέον καλά δουλεμένη μέσα σε ένα δημιουργικό περιβάλλον με εξαιρετικό κλίμα, ενώ λειτουργούν αυτοματισμοί ουσίας σε όλα τα επίπεδα. Σε σχέση και με τους οργανισμούς-κολοσσούς στο Νέο Φάληρο και στο Κορωπί. Η διαφορά από το ποιοτικό γυναικείο άρωμα, με γεγονός πως η διαχείριση ευθύνης δεν είναι παιχνίδι.

Προϋπόθεση η υγεία μας

«Να μάθουμε να ζούμε με τον ιό», λένε οι ειδικοί, και να μην κρυβόμαστε, είναι και δική μας υποχρέωση να πείθουμε τους «αρνητές» για την ευθύνη τους. Προς τον εαυτό τους και την κοινωνία.

Η σειρά ανάλογα με το ζώδιο του καθενός, και είναι γεγονός πως αφού δεν πείθεις ευγενικά ή αγριεμένος, πας παρακάτω. Αποκλείεις τον αμετανόητο, μέσω ενός άτυπου lockdown επί προσωπικού. Μη σοκάρεστε αν είμαστε αυστηροί και απόλυτοι σε σχέση με τους αμετανόητους, το ποσοστό των εμβολιασμένων θα εκτοξευθεί, και όσων υποφέρουν θα μειωθεί. Φίλοι που εκτιμάμε και συγγενείς που αγαπάμε θα είχαν αποφύγει την ταλαιπωρία και κάποιοι τα χειρότερα, είτε αντιμετωπίζοντας προβλήματα, είτε με την ολοκλήρωση του βίου τους.

γιορτές

Επιπόλαιοι όσοι αρνούνται, που πλέον δεν έχουν αφήγημα, υπεύθυνοι και εμείς που τους ανεχόμαστε. Τα ρολά κάτω και διπλό κλείδωμα της πόρτας και της καρδιάς στον αρνητή, με γεγονός ότι ελάχιστοι έχουν την αρχοντιά φίλου και συναθλητή, που αφού αρνείται να «στήσει μπράτσο», αποσύρθηκε και μένει σπίτι. Επιλογή που προστατεύει τα παιδιά του και τους φίλους του και με τον τρόπο του αυτοαποκλεισμού αποκτά δικαίωμα στην άρνηση.

Αυτοκριτική και κακά τα ψέματα

Ουσιαστικά αδιαφόρησες, αφού έμεινες στις νουθεσίες με τακτ σε δήθεν έκφραση, και ο συνάνθρωπος βρέθηκε διασωληνωμένος. Το ότι κάποιοι χαίρονται που βρίσκεται «στους σωλήνες» φίλος της άρνησης, ξεπερνάει κάθε έννοια της ανθρώπινης λογικής.

Γεγονός πως την αυστηρότητα-πίεση της συζύγου ή των παιδιών του ο καθένας μας την επικαλείται επιλεκτικά και κατά τη βολή του. Για να αποφύγεις μια συνάντηση, ένα ταξίδι ή μια αγορά, αλλά τους απορρίπτεις, προσπερνάς όταν ουρλιάζουν «κάν’ το, πρέπει». Για το παιδί σου που λατρεύεις, για τους φίλους σου που εκτιμάς και σε σέβονται, και βέβαια για τον ίδιο σου τον εαυτό.

Το κυριότερο, αδιανόητο κάποιοι να σκορπάνε τον ιό ύπουλα και πρόστυχα, ό,τι δεν κάνει ο αγράμματος πειθαρχημένος, αλλά ο μορφωμένος(;) που έχει άποψη, ενίοτε εγκλωβισμένος και από το πείσμα του…

Τόσο χάλια.

γιορτές

Σε πρώτο πρόσωπο

Σε προσωρινή εκκρεμότητα μέχρι μεθαύριο, στις 17 Δεκεμβρίου, η τρίτη δόση, και πάμε από Astra x2 σε Moderna, οπότε σταυρώνεις δάχτυλα ώστε να λειτουργεί το κοκτέιλ.

Να σε θωρακίζει και από την Όμικρον άμεσα και από την Ωμέγα μεθαύριο, αφού όλο και κάποιος COVID-EVO προκύπτει. Σε συνδυασμό με της γρίπης και του έρπητα και ό,τι άλλο, ακολουθώντας την εντολή του γιατρού.

Για να διασκεδάσουμε το σημείωμα που αφορά τη ζωή μας, όπως ακριβώς ο γιατρός Νικόλας ανταποκρίνεται στην «εντολή» για την αγορά αυτοκινήτου (My Market η Βελμάρ, Θανόπουλος ο Κουτελόπουλος), και ο καθένας μας στο είδος του, όπως έλεγε ο μπαμπάς του «Αστερίξ», παππούς του Νικόλα Α. Λουμίδη.

Ζήσε τη στιγμή

Οδηγώντας στην Τέλεια Διαδρομή. Στον τόπο σου, ειδικά στην Πελοπόννησο, και κυρίως στη Λακωνία. Όπως τη ζήσαμε στο Tour du Peloponnese του κ. Γιάννη Καράμπελα. Γλυκιά και τρυφερή το φθινόπωρο, δε σε πληγώνει το χειμώνα.

Αντίστοιχες συνθήκες στην Τοσκάνη, που δεν την αλλάζεις. Μακριά από τις χιονισμένες βουνοκορφές και στην πεδιάδα, είναι το καφέ του χώματος με το πράσινο της βλάστησης που συνδυάζεται με τη μαύρη άσφαλτο που λατρεύεις. Να είσαι γερός να οδηγείς…

Λεπτομέρεια ουσίας

Το αυτοκίνητο και στην Ελλάδα, θέλεις ένα καλά στημένο GTi, όπως το μαύρο, το «208», για πάντα στην καρδιά μας, ήπια ατμοσφαιρική, ταπεινή 911-996 Carrera «σκέτο», ώστε να στηρίξεις και τη Youngtimer διάσταση που σε προκαλεί. Θα την άλλαζες με Cayman, εκτός αν είσαι ο Λάμπρος Κύρκος, οπότε μόνο κλασική Alfa. Ο Λ.Κ. και για να τη φτιάχνει…

Στην Τοσκάνη

Θα συνδυάσεις το αυτοκίνητο με ωραίες εικόνες από το περιβάλλον. Το θέλεις αυτό το μεγαλείο ώστε να μοιραστείς με τους αναγνώστες το όνειρο και, αναμένοντας την Tonale, θα οδηγήσεις Giulia. Το πλέον σημαντικό, να έχεις μαζί τον άνθρωπό σου και φίλους καρδιάς και, με όλους υγιείς, να μοιράζεσαι την πολυτιμότερη διαδρομή.

Την ίδια σου τη ζωή, που δεν είναι διαπραγματεύσιμη και δε συμψηφίζεται, ενώ της οφείλεις το ενδιαφέρον σου, φροντίζοντας και τις ατέλειες, αποτέλεσμα των χρόνων σου. Δε σκουριάζουν μόνο οι Alfa. Άλλωστε, χαλάλι, αφού το τρίξιμο γοητεύει, όπως και κάποιες ρυτίδες κ.ά. που οι κυρίες μισούν._ Σ.Χ.

ΥΓ.: Σημείωμα από καρδιάς, αφιερωμένο στον Alfista κ. Στέλιο Βουδούρη και στον Γιάννη Καράμπελα, με την ευχή «γρήγορα σιδερένιος» στον Αλέκο Ματαλιωτάκη. Απλώς(;) φίλοι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • PEUGEOT 208 GTI
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ