X
Blog

Je suis ANT1

Όταν ένας ελληνικός όμιλος σέβεται ότι λατρεύεις και το αποδεικνύει επενδύοντας…

Υπέρβαση η μετάδοση των αγώνων της F1 από το κανάλι του Αμαρουσίου, τιμώντας τις ρίζες του, με ατού την ομάδα παρουσίασης.

Με συντονιστή τον μηχανικό κ. Τάκη Πουρναράκη που θα αξιοποιήσει το βασικό ένστικτο της περιγραφής, τον μετρ κ. Πάνο Σεϊτανίδη. Κρυφός άσσος ο Κώστας Λεώνης με γνώσεις και πάθος για το φυτώριο. Όπως εκφράζεται από τις μικρότερες κατηγορίες φωτιά.

Από προχθές στο αύριο…

Πέρασαν πολλά χρόνια. Περισσότερα από 30, τότε που ο αείμνηστος Άρης Σταθάκης άλλαξε ταχύτητα στην περιγραφή. Συχνά δίπλα του ο Τέο Λαζάκης και ως σωματοφύλακας στην εκπομπή του Α.Σ. θυμάμαι την προετοιμασία του. Μαλωμένος με την ξεπέτα ο Άρης, ότι δίδαξε στον Δημήτρη Διατσίδη, στον Νίκο Τσάδαρη και στην αφεντιά μου, τουλάχιστον εκεί παρέα με τον Ηλία Ματζαβά στα ερτζιανά και άλλους. Ήταν η ηρεμία του και ο τρόπος που αξιοποιούσε τη γνώση του Τεό που απογείωσε το ενδιαφέρον σε κρεσέντο με τον αείμνηστο Senna και τους κορυφαίους της εποχής. 

Όπλα του;

Αντί για τα PC, το μικρό μόνιτορ όταν συνδεόμασταν στο εξωτερικό στην πίστα και τα χαρακτηριστικά γκρίζα φύλα χαρτί με τα καλλιγραφικά του γράμματα και με κείμενο και για την πιθανότητα της στραβής.

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε και με σεβασμό στους Cosmote «guys», ξεπέρασαν κάθε προσδοκία η παρέα του «Σεϊταν». Με την αείμνηστη Αριάδνη Γερασιμίδου, τον πραγματικά ειδικό Σταμάτη Κατσίμη και τον αναλυτή Βασίλη Αργυρόπουλο. Κορυφαίοι, με προσοχή ώστε οι προσκεκλημένοι να συμμετέχουν στο ομαδικό παιχνίδι ενός παρουσιαστή που γνωρίζει πολύ καλά ότι ο πρωταγωνιστής είναι στο κόκπιτ και όχι στην κονσόλα.

Κοινός παρανομαστής, διαχρονική αξία, ο Τ.Π. με κέρδισε και δουλέψαμε μαζί όταν στην παρουσίαση των αγώνων από το κρατικό κανάλι συνεργαζόταν με τον δάσκαλο Αντώνη Κόλια. Ο Τάκης που με δίδαξε τρόπο, όταν χώρισαν άτσαλα οι δρόμοι μας… 

Το 2023…

Σοβαρή πρόταση από τον ΑΝΤ1 στην εταιρεία που έχει τα δικαιώματα για την Ελλάδα, νομίζω και για την Κύπρο, ο Cosmote υπολείπεται, ο κ. Τόμπρος αναλαμβάνει την παραγωγή και ο «Πουρ» ότι του αρέσει. Την ευθύνη.

Με την ευκαιρία, μακάρι στο δακτυλίδι, στον Cosmote να αντιληφθούν το μέγεθος του WRC, ώστε σε συνδυασμό με το ΡΑ να λάμψει επιτέλους η σκυτάλη που άφησε πίσω του με αξιοπρέπεια ο κ. Βιντιάνος Ρούσσος. 

Το κόλπο γκρόσο

Ενοχλεί ότι θα μεταδίδει μόνο τους αγώνες ο κλασικός ΑΝΤ1, των σούπερ ειδήσεων με το πρωινό για όσκαρ.

Στον συνδρομητικό ΑΝΤ1+, η συνέχεια. Όπως η μάχη της pole, οι κατατακτήριες, τα γνωστά FP1-2-3 και μια προσεγμένη σειρά από εκπομπές που ενισχύει το βασικό προϊόν και τις γνώσεις μας. Σε συνδυασμό με τις μικρότερες κατηγορίες. Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο αυτή η πρακτική του συνδυασμού με συνδρομή και είναι ο μόνος τρόπος ώστε να είναι ελεγχόμενη η οικονομική ζημιά, τουλάχιστον το πρώτο χρόνο. Με τη γνωστή δυσπιστία της διαφημιστικής αγοράς που αντιλήφθηκε το μέγεθος του θεσμού όταν ο Verstappen έκλεψε τον τίτλο από τον Hamilton το 2021. Από τότε η μαγεία και στα σπίτια των λιγότερο ειδικών, αλλά και των άσχετων που τους αρέσει το θέαμα, με γεγονός ότι η F1 ξεπερνάει το κοινότυπο «αγώνες αυτοκινήτου».

ΑΝΤ1+

Δεν χρειάζεσαι χάκερ για να συνδεθείς, ούτε χρυσή American Express. Αρκεί στο σπίτι η Ρένα του καθενός μας και μια κάρτα Revolute της έξτρα στήριξης, οπότε με 23,99 ευρώ, νωρίς ακούς Λεώνη με το φυτώριο, τη football league και στη συνέχεια Τάκη Πουρναράκη. 

Να περιγράφει υποδειγματικά, το πως ο Alonso από τα ψηλά βρέθηκε στα συνηθισμένα και το πως κέρδισε ο Ολλανδός Παγκόσμιος Πρωταθλητής μια ακόμα pole.

Τι σημαίνει αυτό για τον αγώνα; Φαίνεται πως πάμε για μια από τα ίδια, αλλά αρκεί ένα «τσαφ» στη μια Red Bull ώστε να ευνοηθεί η άλλη, να το αξιοποιήσουν οι Ferrari και να δούμε αγώνα.

Πρόβλεψη; Οι Mercedes θα είναι καλύτερες στη διάρκεια…

Οι 4Τ;

Τυχεροί. Στο οπλοστάσιο μας, ο πρύτανης Βασίλης Γούσιας, κορυφαίος F1 editor, άλλοτε και τώρα, με το έντιμο πάθος του να ξεπερνάει την πολύχρονη απασχόληση του.

Την τιμητική της η F1 στο site μας, με σεβασμό και στις νέες ιδιαίτερα σοβαρές δραστηριότητες του ομίλου μας.

Όπως, το intronews.gr που έφτιαξε με κέφι 30ρι και συντονίζει με την εμπειρία του εκτός των ορίων του χρόνου, ο Πέτρος Κωστόπουλος (ο αληθινός).

Η F1 έχει την τιμητική της και σήμερα Κυριακή σε 4Τ Μάρτιος με την «Καθημερινή» και βέβαια απόψε μετά τον αγώνα, με ερμηνεία του Βασίλη για ότι εξειδικευμένο δεν αντιληφθήκαμε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς._Σ.Χ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!