top icon
Blog

«Ιαβέρης Junior»: Αυτό είναι σωστό

Ο «Ιαβέρης Junior» εκτίθεται μεθαύριο στις εκλογές και ο «Στρατισίνο» σχολιάζει: Να η ευκαιρία…

Γνωρίζω τον Κωνσταντίνο από μωρό, και το σίγουρο είναι ότι δε διεκδικεί την ψήφο μας και την εκλογή του για τη θεωρία και το πιθανό χαρτζιλίκι, αλλά για την ουσία, συνδεδεμένη με την προσφορά. Άλλωστε, το έχει στο DNA του να διεκδικεί, να κερδίζει, να δημιουργεί και να προσφέρει.

Ιαβέρης

Τυχεροί στον Βόρειο Τομέα, όπου πήρε την απόφαση να συμπορευθεί ο «Ιαβεράκος» με τον Νίκο Χαρδαλιά, με σκοπό να καταθέσει γνώσεις και ψυχή για ό,τι γνωρίζει πολύ καλά. Για την οδική ασφάλεια, ό,τι μας απασχολεί και μας παιδεύει στην καθημερινότητά μας, για ό,τι οφείλουμε επιτέλους να ακούσουμε, να μάθουμε και να προσαρμοστούμε στη χώρα μας, όπου οι δρόμοι βελτιώνονται, τα αυτοκίνητα αυξάνονται, και μαζί τα τροχαία που στοιχίζουν ζωές.

Ιαβέρης

Το γνωρίζει πολύ καλά αυτό το μάθημα ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, ο «Ιαβέρης Junior», το μεσαίο σε ηλικία παλικάρι του «Ιαβέρη» και της κ. Ελένης Μαρκουίζου, όπως γνωρίζει να αντιμετωπίζει με πείσμα, τσαγανό και ζηλευτή αξιοπρέπεια και άλλες πτυχές της ζωής, συνδεδεμένες με ατυχίες σε σχέση με την υγεία, οπότε εκτιμάς και με τον σωστό τρόπο αυτό το πλέον σημαντικό αγαθό. Η υγεία μας έχει να κάνει και με τη σκέψη μας, συνδεδεμένη με την καθημερινότητά μας, και ειδικά στις μετακινήσεις μας, όπου ενός δευτερολέπτου αφηρημάδα στοιχίζει ζωές.

Ιαβέρης

Υπερβάλλουμε; Δε μας αρέσει σε πρώτη ανάγνωση η προσέγγιση «Ιαβέρη» σε σχέση με την οδική ασφάλεια; Αυτή είναι όμως η αλήθεια, αγαπητοί, και αν σε κάτι είναι εξαιρετικός ο Κωνσταντίνος «Ιαβέρης Junior», είναι στη σκέψη για την πρόληψη, γνωρίζοντας καλύτερα από όλους μας ότι εδώ, σε αυτή την άσκηση, το πλέον σημαντικό είναι η προσοχή μας με το 100/100 της προσήλωσης στην οδήγηση. Διαβάζοντας τι μπορεί να προκύψει, όντας και έτοιμοι για το απρόβλεπτο.

Ακούγεται εύκολο, αποδεικνύεται όμως δύσκολο στη χώρα του «δε βαριέσαι», και ένας πραγματικά ειδικός, καθηγητής άλλωστε θάρρους και σθένους, αποδεδειγμένα βιρτουόζος του βολάν, γεννημένος πρωταθλητής, βγαίνει μπροστά και ζητάει να εκλεγεί. Για να μοιραστεί τη γνώση του και να την προσφέρει στους συμπολίτες του.

Ιαβέρης

Καμία αμφιβολία

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα τον αφήσει εν λευκώ τον εκλεγμένο συνεργάτη του, ώστε να προκύψει έργο. Ο Νίκος Χαρδαλιάς, που έχει στο πετσί του το να ενημερώνει με πειθώ μέσα από την ειλικρίνειά του και να δημιουργεί ώστε να μας προστατεύει, και σε αυτή την περίπτωση, σε αυτή την άσκηση ζωής, θα έχει δίπλα του συγκυβερνήτη τον καλυτερότερο.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, ο «Ιαβέρης Junior», ώριμος πλέον στα 48 του, υγιής, με κέφι και μεράκι, με αναβαθμισμένη γνώση και ζηλευτή εμπειρία για την οδική ασφάλεια. Τα μέγιστα ευαίσθητος και για την ασφάλεια των παιδιών, εκτίθεται στον Βόρειο Τομέα της Αττικής, στο συνδυασμό «Αττική Μπροστά», του υποψήφιου περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά.

Οι εκλογές στις 8 Οκτωβρίου, και δικαιούνται, αξίζουν την ψήφο μας κάποιοι χορτάτοι σε σχέση με την προβολή τους, αλλά διψασμένοι και με όρκο τιμής στο να προσφέρουν.

Με ενέργεια που ξεχειλίζει, αλλά και την αποδεδειγμένη εντιμότητα που λείπει από τα κοινά._ Σ. Χ.

Ιαβέρης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ