X
Blog

Γιάννης Σταυρόπουλος

Champion co-driver ή publisher; Gentleman! Το κυριότερο, φίλος!

Τον γνωρίσαμε στην ιδρυτική συντακτική ομάδα του Car&Driver, στη συνέχεια τον ζήσαμε ως συνεργάτη μας, οπότε και «Στρατηγός» για τον τρόπο που συντόνιζε νεότερους κ.ά. Τα τελευταία χρόνια, ο εκδότης του Motori. Σε πολύχρονη και πάντα έντιμη σχέση με τους συνεργάτες του, με την «αγορά» και με τον αναγνώστη, που τον απολαμβάνει και στα social media, αλλά και ακουστικά, στα ερτζιανά.

Τρέλα του το ραδιόφωνο, επιτυχία του η συμμετοχή του στον διεθνή οργανισμό «Auto Best», βραβείο για ένα σημαντικό αυτοκίνητο της χρονιάς με γήινες προδιαγραφές. Αυτοκίνητο της χρονιάς με εξήγηση για την ψήφο, επιτροπή με ένα μέλος από κάθε χώρα της Ευρώπης, οπότε και περιορίζονται οι συνέργειες από μέλη κοινής καταγωγής, που δεν είναι πάντα αθώες. Ο Γιάννης ιδρυτικός και στον φορέα «Αυτοκίνητο για την Ελλάδα», ενώ ποτέ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τα κοινά του χώρου μας.

Η δουλειά του πολύτιμη, με επαγγελματική καριέρα που διδάσκει εντιμότητα και με καθαρό κείμενο που ενίοτε ενοχλεί, και αυτή η σημαντική δραστηριότητα ακολουθεί. Προτεραιότητα η οικογένειά του. Η σημαία του, με ατού τη σύζυγό του και δείγμα της γραφής τους τα αγόρια τους. Άπαιχτοι. Με την ευγένεια της μητέρας τους, κ. Αναστασίας Σταυροπούλου, και χαρακτηριστικά και από τους δύο, ο Σπύρος και ο Λεωνίδας κοσμούν την κοινωνία, όπου διεκδικούν το δρόμο τους χωρίς ειδική μεταχείριση. Μια υγιής, ευρωπαϊκή οικογένεια.

John Stavropoulos!

Έτσι είναι γνωστός στο περιβάλλον του WRC ο Γιάννης, συνοδηγός του «Λέα» στους δύστροπους ελληνικούς αγώνες για πολλά χρόνια. Πολυνίκης, δίπλα στο θηρίο, στον Λεωνίδα Κύρκο, στον πλέον βραβευμένο Έλληνα οδηγό αγώνων, και τους συνδέουν συγκλονιστικές στιγμές. Στο Ράλλυ Ακρόπολις, στη Χαλκιδική και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα απέναντι στους καλύτερους. Απίστευτος συνδυασμός, και είναι το βάθος, η ποιότητά τους, που διαχρονικά έκανε τη διαφορά. Δύο διαφορετικοί χαρακτήρες που έδεσαν περίφημα και έγραψαν ιστορία, ενώ προέκυψε και δυνατή φιλία που αντέχει στο χρόνο.

Ο Γ.Σ. μας, λοιπόν, δημοσιογράφος-συνοδηγός, σήμερα εκδότης και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, με στόχο την τρίτη τετραετία στον Δήμο. Ειδική Διαδρομή Κηφισιά-Εκάλη-Ερυθραία, τρίγωνο ειδικού βάρους, σημείο αναφοράς στην Περιφέρεια Αττικής, συνδυασμός που απευθύνεται σε απαιτητικούς, υψηλού επιπέδου ψηφοφόρους. Το σίγουρο, ότι ο δικός μας άνθρωπος θα δώσει τον αγώνα του χωρίς φωνές και γιρλάντες, αλλά με ουσία, όπως άλλωστε είναι καταδικασμένος να λειτουργήσει και ως εκλεγμένος, λόγω αγωγής και DNA, όντας πρωταθλητής. Καλό δρόμο, mate._ Σ.Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!