top icon
Blog

Επιτέλους!

Άτυπη παρέμβαση καρδιάς στο εξαιρετικά δουλεμένο άρθρο από το «Intronews», που αφορά την έντιμη τοποθέτηση του πρωθυπουργού για τα Τέμπη.

Σεβασμός σε όσους χάθηκαν, αλλά από την πολιτική ηγεσία τη θέλει, τη χρειάζεται ο Έλληνας πολίτης την ειλικρινή τοποθέτηση της πολιτείας διά στόματος Μητσοτάκη, που ακόμα μία φορά δε μάσησε…

Αντιγράφουμε από το σχετικό άρθρο του «Intronews», σε πτήση από μια νέα, φρέσκια και υγιή ομάδα, που στην κυριολεξία την τρέχει ο Πέτρος Κωστόπουλος, ένας ωραίος τρελός…

Μητσοτάκης στο υπουργικό για τα Τέμπη: «Φταίμε όλοι».

«Θέλω να εκφράσω για ακόμη μία φορά τη δημόσια συγγνώμη στο όνομα όλων όσοι κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια».

Μία ακόμα συγγνώμη, σε πιο προσωπικούς τόνους, ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της εισήγησής του στο Υπουργικό Συμβούλιο. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι όπου υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν, δεσμεύτηκε για την επαναλειτουργία με ασφάλεια του σιδηροδρόμου.

«Η σημερινή μας συνεδρίαση διεξάγεται στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών και της εθνικής οδύνης που ακόμη διαρκεί. Και οι σκέψεις μας είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα στις οικογένειες των θυμάτων, γι’ αυτό και θα επαναλάβω τη δημόσια συγγνώμη μου στο όνομα όλων όσοι κυβέρνησαν τη χώρα εδώ και χρόνια, αλλά κυρίως προσωπικά. Αναλαμβάνω κατά συνέπεια την ευθύνη. Και δεν μπορούμε, δε θέλουμε, δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από μία σειρά ανθρώπινων σφαλμάτων», τόνισε αρχικά ο πρωθυπουργός.

Η συνέχεια στο intronews.gr

Σε πρώτο πρόσωπο

Το έκανες όπως οδηγείς, Πρόεδρε. Με μαεστρία, όπως χαρακτηρίζεται η καθαρή τιμονιά σου και, κυρίως, η σχέση σου με τα πεντάλ, συνδεδεμένα με μυαλό και βλέμμα. Ο απόλυτος συνδυασμός. Βαθιά το γκάζι, αποφασιστικά το φρένο, και έτσι προκύπτει η εμπιστοσύνη στις σχέσεις.

Όπως η ιερή σχέση του πολίτη με την πολιτεία, που δικαιολογημένα δοκιμάζεται. Δεν υπάρχουν περιθώρια για δικαιολογίες και «άσε-πάτα», παρά μόνο αλήθεια για το χθες και το σήμερα, όπως και πλάνο για το αύριο. Αυτό που δε λειτουργεί από χθες, ας λειτουργήσει από σήμερα, με έργο και συνέπεια, ίσως και ως βάλσαμο για όσους άδικα έχασαν-χάσαμε αδελφές ψυχές.

Αδιανόητο

Διάβασα Βορίδη για τον ΚΑΚ. Αυτά, αγαπητέ, εκεί από όπου ήρθατε. Ο υπουργός Κωνσταντίνος Α. Καραμανλής παραιτήθηκε επιδεικνύοντας γενναιότητα με την ανάληψη ευθύνης, και αν συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια, πέρα από την έλλειψη μπέσας που δε χαρακτηρίζει την Αγία Οικογένεια, θα εκθέσει ανεπανόρθωτα την παράταξη.

Άμεσα στις εκλογές, αλλά και σε βάθος χρόνου, όποια και αν είναι η εξέλιξή τους. Με την ευχή να επικρατήσει και το ένστικτο του Μητσοτάκη και το ήθος που χαρακτηρίζει την πλειονότητα της παράταξης, αλλά και η δική του υγιής αντίδραση (του ΚΑΚ).

Αν ενοχληθούν οι φίλοι του, που άλλωστε ταλαιπώρησαν την παράταξη και τη χώρα όταν αντί για κυβέρνηση του τόπου επέλεξαν ηλεκτρονικά παιχνίδια, οπότε θα εκφραστούν αρνητικά, καλύτερα χαμένος, παρά προδότης του Έλληνα πολίτη που είναι πληγωμένος.

Καλή συνέχεια, και μείνετε στο intronews.gr, που δε μασάει τα πλήκτρα, αλλά τα καρφώνει. Με στυλ και μπρίο που εκφράζει την έντιμη σχέση με όσους ακολουθούν._ Σ. Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΕΜΠΗ
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ