top icon
Blog

Auto Athina 2024: Επιστροφή στην κανονικότητα

Ταξίδι στον κόσμο του αυτοκινήτου η έκθεση Auto Athina 2024.

Η Τέλεια Διαδρομή η φετινή έκθεση Auto Athina 2024, στο Μetropolitan Εxpo. O φυσικός της χώρος και να η ευκαιρία ώστε οικοδεσπότες και εκτεθειμένοι να επικοινωνήσουν το σύγχρονο προφίλ τους. Με λιγότερες κραυγές, μηδέν ψιθύρους και ουσία όπως εκφράζεται με ότι βλέπουνε και τι θα δούμε το 2025 στις «αίθουσες».

Σημαντικό να ονειρεύεσαι με ρεαλισμό, και έτσι το Cybertruck δεν θα το αγόραζα ποτέ, καθώς με ξεπερνά η αισθητική του. Στον αντίποδα, θα αγόραζα… χθες ένα Citroen C3 για τη Ρένα, σε τιμή-τιμάρα, ενώ θέλεις την κόκκινη Alfa Romeo Junior για τα πάντα όλα, όπως και το ηλεκτρικό MG Cyberster για την Τέλεια Διαδρομή.

Auto Athina 2024 - Citroen C3

Μάλιστα, ψιθύρισα «μου αρέσει το EV3», θα κάνει πάρτι ο Σπύρος, ο Κia, ώστε να προκύψει πληρωμένη απάντηση από τον Μανώλη Σαλούρο, αφού τυχεροί οι άνθρωποι μας, στο Τάνις δοκίμασαν το Hyundai Inster. Και άλλα όπως το Renault 5 – άλλωστε με αυτό, το «205» και με το Uno μεγαλώσαμε. Εμείς οι αντί-Polo λάτρεις και των μοντέλων 2+2 θέσεων της Fiat. Όλα αυτά πριν την κάθοδο των Ιαπώνων, με το Honda Civic Type R να συνεχίζει να αναστατώνει.

Auto Athina 2024 - Kia EV3

Ακλούθησαν οι Κορεάτες σήμερα παγκόσμιοι, και στην έκθεση είναι σαφές ότι οι Κινέζοι ήρθαν για να μείνουν και μια ημέρα να κερδίσουν. Αχ, αχ αυτό το Dolphin…. Γενικώς σούπερ και με συμπάθεια αλλά δεν θα περιμένω την πρόταση του γερμανικού γκρουπ αν θέλω ηλεκτρικό σούπερ μίνι …

Τι θα περιμένω λοιπόν; Από το Τάνις με σεβασμό στο COTY και στην Ε.Ξ., στην έκθεση τη δική μας και αμέσως μετά a Paris, οπότε ο Χ.Α. θα έχει το ρεπορτάζ μέσα από την πόλη αρχηγείο της Stellantis…

Auto Athina 2024

Ανακεφαλαιώνοντας, με τα 7θέσια Santa Fe και «5008» να δείχνουν το δρόμο με την αξιοπιστία και την αισθητική τους αντίστοιχα, θέλω C3 και έχω Dolphin, αναμένω ΕV3 και Inster, ενώ ελπίζω να φέρει πρώτα η Cupra το «γερμανικό» ηλεκτρικό σούπερ μίνι – αλλιώς μας βλέπω σε κλαμπ στη Σαντορίνη – ενώ θα νοίκιαζα το διθέσιο MG με πόρτες αλά SLR για την τέλεια διαδρομή όπου εξελίσσεται αυτές τις ημέρες το 11o Tour du Peloponnese. Η Lotus; Μείνετε συντονισμένοι για 4Τ-Νοέμβριος. Ταξιδεύοντας λοιπόν, και την Junior απλά την κλέβεις, όχι κόκκινη, έτσι για ξεκάρφωμα. Άλλωστε Άρτζη, μας πρόκαναν οι ΤΤ, οπότε απαιτείται concept για την υπέρβαση. Καταλαβαίνεις._ Σ.Χ.

Auto Athina 2024

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ