X
Blog

Επιστρέψαμε…

Διακοπές τέλος, επιστροφή στα θρανία και είμαστε Κορωπί. «Σημαντικό η επιστροφή να ολοκληρωθεί ειρηνικά» όπως για όλους μας σε 4T, σχολιάζει ο Σ.Χ.

Οι τυχεροί, οι ισορροπημένοι σε κάθε περιβάλλον, επιστρέφουν ξεκούραστοι και χαλαροί, ενώ κάποιοι στην τσίτα, αφού αρνούμαστε να χαλαρώσουμε και πάντα κάτι βρίσκουμε να έχουμε να κάνουμε.

Στο σινάφι μας

Στην οικογένεια της Alpha Editons, το μάρμαρο το πληρώνουν οι συνάδελφοι μας στο εβδομαδιαίο μας bizoux, το Hello και το hello gr. και στα άλλα site, όπως το intronews.gr σε διαρκές ράλλυ με θηρία, το provocateur.gr που πετάει και το 4troxoi.gr. Οι ομάδες μας είναι στα όρια, ως προσωπικό ασφαλείας, με τα site μας σε τροχιά ανάπτυξης, οπότε οι άδειες περιορισμένες, μακριά από τις απαραίτητες τρεις εβδομάδες.

H επικαιρότητα τρέχει, ενώ το ενδιαφέρον στην παραλία απογειώνεται με τα κινητά να καίνε αλλά και να τιμωρούν-απορρίπτουν την ξεπέτα, οπότε απαιτείται προσοχή με σεβασμό στον επισκέπτη.

Σε διαρκή επιφυλακή λοιπόν η ομάδα με ευθύνη τα έσοδα, οι ηλεκτρονικές δυνάμεις όπως και του print της αμεσότητας και σε 4T, παραδοσιακά στις 16 του Αυγούστου κάθε έτους, είμαστε σε πλήρη σύνθεση στις επάλξεις.

Ώστε να έχετε στο χέρι τους 4Τ Σεπτεμβρίου. Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με την «Καθημερινή». Λίγες ημέρες πριν το EKO Ράλλυ Ακρόπολις, με το σχετικό αφιέρωμα για τον επετειακό μας αγώνα, με σεβασμό στην ιστορία του 4T, στον αναγνώστη μας, στους συμμετέχοντες-πρωταγωνιστές, στην οργάνωση και τουλάχιστον στον χορηγό ονόματος. Πλήρεις ημερών λοιπόν οι διακοπές μας και από σήμερα τέρμα γκάζι όλη η ομάδα, με παρένθεση πως όσοι της σχολής ΚΚ, παραδοσιακά συντονίζονται με ipad και iphone και με τα διαφορά μέσα επικοινωνίας, στην καλύτερη περίπτωση αφαιρώντας τις γνωστοποιήσεις. Ξυπνητήρι της γκρίζας πλευράς του νευρικού μας συστήματος. Φυσιολογικά, για τον καθένα, σε κρίση με τη σύντροφο που ευτυχώς επί του προκειμένου, μας ξεπερνάει επιβεβαιώνοντας την άποψη (μου) ότι για δημιουργικά στελέχη ευθύνης, όπως η κ. Ρένα στο Vista Εvents DMC Greece, οργανισμός που λάμπει, υφίσταται η διακριτική ξεκούραση και δεν προκύπτει η κεκλεισμένων των θυρών απομόνωση.

Αναμνήσεις

Την εποχή της 16ωρης εργασίας, ο Μιχάλης, τότε στον Π.Τ., με τον Κάγκα να χάνεται για 15 εργάσιμες, αλλά όπως ο Αθανασούλας στις ε.δ του ΡΑ, να προσαρμόζεται από το πρώτο λεπτό, συνεπής στις 16 Αυγούστου κάθε χρόνο ακόμα και όταν ήταν Παρασκευή. Τότε αναρωτιόμασταν με τον Ν.Τ. και τον Θοδωρή αν θα επιστρέψει ο Σ.Κ… Εμφανιζόταν παραδοσιακά στις 10.01, σαν να μην πέρασε μια ήμερα μέχρι που πήγε να δουλέψει με τον Π.K., τον «Ζάρκο» και άλλους. Σήμερα, και ειδικά τα τελευταία χρόνια της Alpha Editions με εξαίρεση ότι κάποιοι βρίσκονται σε αποστολή εν μέσω διακοπών, η πλειοψηφία της ομάδας ζει τη στιγμή με την οικογένεια μακριά από κείμενα, φωτογραφίσεις και συνεννοήσεις, ότι επιβάλλει η σύγχρονη εποχή σε περιβάλλον πολιτισμένων…

Επιστρέφουμε: In-Οut

-Το αυτοκίνητο παραμελημένο, οπότε απαιτείται ο καθαρισμός που φτιάχνει και τη διάθεση
-Την σχετική λίστα που πρέπει να ελέγξουμε για ασφαλή επιστροφή δεν την αναλύουμε. Όσοι μας ακολουθούν ξέρουν και απλά λόγω ζέστης δώστε περισσότερη σημασία στους τροχούς.
-Οι ζάντες κρύβουν εκπλήξεις και ας διατηρείται ο σωστός αέρας στο λάστιχο.


-Κλειδί το ωράριο. Λατρεύουμε τη νύχτα. Εσείς; Τρομάζει τη σύζυγο και το καταλαβαίνουμε, οπότε θα χαθεί ο παραπάνω πρωινός ύπνος.
-Το αργότερο 10.00 στο δρόμο, σε καλή φυσική κατάσταση της μηχανής και των ανθρώπων, με τον οδηγό που έχει την ευθύνη να έχει και την καλή διάθεση που απαιτείται.
-Ώστε να παραμένει συγκεντρωμένος σε όλη τη διαδρομή.
-Σημαντικό η πληρότητα σε καύσιμα από την αφετηρία, ενώ και το epass πρέπει να είναι πλήρες και για την επιστροφή.
-To epass, σε κρατάει και ήρεμο αποφεύγοντας τις ουρές στα διόδια…


-Χάλασε το «αμάξι»; Αξιοποιείστε τους χώρους «P»
-Αν έχετε «2008» όπως οι 30Φ και δεν έχετε προμηθευτεί έξτρα εφεδρικό τροχό, μείνετε ψύχραιμοι.

Ο εκσυγχρονισμός που σε πληγώνει, όταν η δυσκολία φόρτισης σε σκοτώνει μέσα από την απογοήτευση που προκύπτει, όντας όλοι μας απαίδευτοι…

Υπομονή λοιπόν με τον ευφυή σχεδιασμό να περιορίζει την αστοχία και να εξασφαλίζει την ευχή «Καλό Δρόμο» που άλλωστε, χαρακτηρίζει ευρύτερα την εποχή μας.

Για τον petrolhead και άλλους που μας ακολουθούν. _ Σ.Χ.

Φωτογραφίες: eurokinissi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!