top icon
Blog

Ελληνικοί Αγώνες Αυτοκινήτου: Καλή Ανάσταση…

Μήνυμα ελήφθη και οι Εκπρόσωποι των Αγωνιζομένων που απέχουν δραστηριοτήτων ευθύνη της Ομοσπονδίας, απαντούν με τακτ και ευγένεια, σε κείμενο (;) με την υπογραφή στελέχους της που κορυφώνει το χάσμα με τους αθλητές.

Κείμενο που ουδέποτε έφτασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και ακολουθώντας τις αρχές μας δεν θα δημοσιεύσουμε, μένοντας με συνέπεια δίπλα στον Έλληνα Αγωνιζόμενο που δίνει τη μάχη της αξιοπρέπειας, ότι μας εκφράζει στο μέγιστο βαθμό.

Παραθέτουμε την επιστολή-απάντηση των “5” που ουσιαστικά επιστρέφουν την πρόκληση, με πρόσκληση.

Σε σχέση με την επιστολή Καρκάνη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τίτλο: “Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΧΗ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (‼️)”.

Συμπερασματικά, πρέπει να εστιάσουμε στην απέλπιδα προσπάθεια της θεσμικής αρχής για παραπλάνηση, με στόχο το διχασμό των Ελλήνων αγωνιζόμενων. Με γεγονός πως η Ομοσπονδία έχει υπερβεί τα όρια εμπαιγμού της αξιοπρέπειάς μας, τελευταίο της όπλο είναι να προσβάλλει και το διανοητικό μας επίπεδο.

Η πενταμελής επιτροπή που εκπροσωπεί τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αγωνιζόμενων, έχοντας υιοθετήσει καθαρές μεθόδους προσέγγισης της ΟΜΑΕ, με διαδικασίες ευαισθητοποίησης των φορέων και ανησυχίες για το μέλλον του αθλήματός μας, αισθάνεται πως έρχεται το τέλος της παράλογης αυτής περιπέτειας η οποία είχε ως αποτέλεσμα την τετράμηνη αποχή των αγωνιζόμενων από τη φυσική τους αρένα, τους αγώνες αυτοκινήτου.

Η ΟΜΑΕ παραμένει αδιάλλακτη, εκφράζοντας αλαζονεία και υπεροψία μπροστά στα ζωτικά προβλήματα του χώρου μας. Προσπαθεί να δημαγωγήσει τους αγωνιζόμενους με δηλώσεις περί δήθεν «διαστρέβλωσης» γεγονότων, που αρκούν για να αμφισβητήσουν τη διάθεση καλής πρόθεσης εκ μέρους τους.

Ως 5 Μελής Επιτροπή, καλούμε σε DEBATE, ΟΜΑΕ, ΕΠΑ, τεχνικούς έφορους, μαζί με τον ΣΟΑA!

Καλούμε τους παραπάνω αρμόδιους φορείς να παρευρεθούν στη σύσταση ενός πάνελ, σε μια διαδικτυακή συζήτηση στην οποία η ΟΜΑΕ – ΕΠΑ, μπροστά σε χιλιάδες Έλληνες αγωνιζόμενους και όχι μόνον, θα παραθέσει τις απόψεις της και θα βάλει τάξη στην «διαστρέβλωση» των γεγονότων, όπως χαρακτηρίζει τα αιτήματα μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Χρήστος Αυγερόπουλος

Διονύσης Γιαννούλης

Τάκης Καμπύλης

Βασίλης Μπάτζανος

Λυμπέρης Παπάζογλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ