X
Blog

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ελλήνων έργο

Ο Στρατισίνο στα πλήκτρα, λίγο πριν βάλει τα αγωνιστικά γάντια.

Ελλήνων έργο, και μάλιστα επιτυχημένο, με διαχρονική αξία που ξεπέρασε τα εβδομήντα χρόνια. Συγκλονιστικό ότι επέστρεψε και παραμένει ενεργό με την υποστήριξη της πολιτείας. Το δήλωσε ο πρωθυπουργός με την ευκαιρία του αγώνα το 2021 και, παρά τις απώλειες, που δε συνδυάζονται με στατιστικό λάθος αλλά με ψυχική υπέρβαση, συνεχίζεται η διαδρομή του.

Η Ελλάδα στις οθόνες όλου του κόσμου τουλάχιστον μέχρι και το 2027, και αυτό έχει την υπογραφή της πολιτείας με την υποστήριξη της ΕΚΟ και πρακτικό πλεονέκτημα την τέλεια οργάνωση του αγώνα. Όλοι, παντού Έλληνες, έντιμοι και άριστα εκπαιδευμένοι, με ζηλευτή εμπειρία και τρόπο που διδάσκεται σε σεμινάρια νεοφερμένων στο WRC.

Άλλωστε, όλοι, από την πολιτική ηγεσία μέχρι τον νεότερο κριτή, εθελοντή ή ενδιάμεσο, γνωρίζουν ότι, παρά τα συμβόλαια, η συνέχεια εξαρτάται από την άψογη εκτέλεση με κλειδί την παρουσία του θεατή. Τον τελευταίο ευνοεί η τροποποίηση της διαδρομής, που ανεβάζει μεν το κόστος, αλλά προσφέρει… περισσότερη Ελλάδα κάτω από ιδανικές συνθήκες, υποστηρίζοντας μια σπάνια εκδήλωση με υπεραξία από την ιστορία της.

Καμία αμφιβολία ότι το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις -που μας ξεπερνάει- ενώνει τον Έλληνα. Ο καθένας ξεπερνάει τον εαυτό του με κοινό σκοπό το τέλειο, που ως γεγονός, για να εισχωρήσει αποδεδειγμένα στην κοινωνία, όπως με το ΟΑΚΑ το 2022, απαιτεί δείγμα γραφής υψηλού επιπέδου σε κάθε δραστηριότητα.

Φίλε θεατή, μείνε ψύχραιμος. Εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής από την Πέμπτη (5 Σεπτεμβρίου) το πρωί, στο Shakedown, μέχρι την Κυριακή (8 Σεπτεμβρίου) το απόγευμα στον τερματισμό, αμέσως μετά την Power Stage στο Ελευθεροχώρι. Στις ε.δ., όπου μας έχεις δοξάσει όλους με τρόπο συγκλονιστικό, δεν είσαι ένας απλός θεατής. Είσαι το πλεονέκτημα, το όπλο της οργάνωσης, ο συνεργάτης των εντεταλμένων για τον ασφαλή αγώνα. Για μια εκδήλωση που προβάλλει τη χώρα μας μέσα από τη δημιουργικότητα του Έλληνα, που συχνά αδικούμε.

Είναι η ευκαιρία για την προβολή της χώρας μας το Ράλλυ Ακρόπολις, στυλοβάτης και του τουρισμού, και οφείλουμε να το υποστηρίξουμε όλο αυτό. Χωρίς υποχρέωση σε κανέναν ειδικότερα, αλλά όλοι για όλους, στο κάδρο «Ελλάδα».

Αποφεύγουμε τις μετακινήσεις εντός ε.δ., βρίσκουμε τη θέση μας νωρίς και παραμένουμε εκεί ώστε να χειροκροτήσουμε και τον τελευταίο, συνήθως ένα ελληνικό πλήρωμα με αυτοκίνητο Rally 4 και κίνηση σε έναν άξονα. Καλό αγώνα._ «Στρατισίνο»

 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!