top icon
Blog

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Colpo Grosso

Super Stage μέσα στην πρωτεύουσα για το επετειακό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Διδάσκουν στη Motorsport Greece και δεν είναι τυχαία η επιλογή της Πλατείας Νερού στο Φλοίσβο για αυτή τη σημαντική άσκηση επικοινωνίας που προσφέρει και θέαμα.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα ήταν στα σκουπίδια, εκτός χάρτη, αν το 2009 ο Παύλος Αθανασούλας δεν άλλαζε τη φιλοσοφία επικοινωνίας του αγώνα μας θεσπίζοντας στρατηγική. Ο ίδιος ζωγραφίζει σήμερα σε σχέση με χορηγούς έχοντας δίπλα του τον παλίκαρο Γιώργη Ζαφειρόπουλο για τη βρώμικη και την καθαρή δουλειά και όποιος τους εμπιστεύεται έρχεται για να μείνει, παρασύροντας με υγεία και άλλους και άλλους χορηγούς, υψηλού επιπέδου. Παράδειγμα προς κάθε κατεύθυνση το πως δημιουργούν στην ΕΚΟ, με επικοινωνία για όσκαρ. Αφήνουν να αναπτύσσεται, να εκτοξεύεται το γεγονός και με δικές τους ευφυείς παρεμβάσεις και δεν προσπαθούν να καπελώσουν και να προηγηθούν, ουρλιάζοντας. Απλά ευγενείς και πολιτισμένοι με συμπεριφορά που τους πιστώνεται. Μάθημα για σεμινάριο, όταν πρόκειται για γεγονός σε τέτοιο βεληνεκές με αντοχή 70 ετών.

Χάρη στην ΕΛΠΑ, με διατήρηση στο ERC, έργο Αθανασούλα και Πασαλή, με στήριξη της Ομοσπονδίας. Η αναγέννηση από την πολιτεία.

Εξέλιξη του ονείρου, μέσα από κίνηση Μιχελακάκη που γράφτηκε στην ιστορία με χρυσά γράμματα…

EKO Rally Acropolis

Ασκήσεις επικοινωνίας…

Δεν επαναλαμβάνονται και δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά κρίνοντας το πως λειτουργούν στο OAKA στιγμή δεν πιστέψαμε στο «ξανά SS στην Καλογρέζα». Κάτι σε επιμήκυνση στο κέντρο θα ταίριαζε στο ελεγχόμενο ρίσκο της υπέρβασης που λατρεύει ο Αυγενάκης. Δεν θα το υποστήριζε όμως ποτέ με τις εκλογές σε εκκρεμότητα. Ο Κρητικός είναι περήφανος πολιτικός και ουδέποτε θα ρωτούσε τον Πρωθυπουργό, λάτρης του ΡΑ ο Μητσοτάκης, για το αν θα είναι στη θέση του ώστε να υποστηρίξει και επιλογές καρδιάς.

Avgenakis

Με ατού την ομάδα του στη Motorsport Greece που εξελίσσουν τα σκουπίδια σε κοσμήματα και δεν είναι μυστικό. Η Αννίτα, η κ. Πασαλή μέσα από αυτή την μάρκετινγκ τρέλα που τη χαρακτηρίζει έριξε την ιδέα. Όπως τότε και για το ΟΑΚΑ. Φλοίσβος, Νιάρχος, ευφυέστατη σχεδίαση, κατασκευή υψηλού επιπέδου ενώ μας χωρίζει μια ευθεία από την αφετηρία. Στους πρόποδες του ιερού βράχου, ότι ανατριχιάζει τον πλανήτη μέσα από την επικοινωνία-υπόδειγμα της COSMOTE TV.

Το κυριότερο

Πολλές θέσεις για δύο δεκάδες χιλιάδες θεατών στο άναρχο περιβάλλον που χαρακτηρίζει τον αγώνα μας.

Με τρακτερωτά στην άσφαλτο και όλοι θεοί στον αγώνα των θεών και υπό το βλέμμα όπως από τις άτυπες, τις φυσικές κερκίδες στα βουνά μας.

Ότι σε συνδυασμό με την πειθαρχία που χαρακτηρίζει τον Έλληνα θεατή μας έκανε σπουδαίους. Η Ελλάδα μας έβγαλε χαρακτήρα και αν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βραβεύσει αυτή την παρέα του Αυγενάκη, ένας ακόμα λόγος είναι γιατί μέσα από το μυαλό και την εμπειρία της Α.Π. με πράσινο φως απ’ όλους ο αγώνας έμεινε ανέπαφος. Κάποτε τα βράχια ήταν πλειοψηφία, σήμερα το σκληρό όπου προκύπτει είναι έτσι διαρρυθμισμένο που ακόμα και τύποι “Ούλα -1” το ζητάνε. Στους σκληρούς και ικανούς άλλωστε δεν αρέσει το τέλειο και το εύκολο αλλά το ειδικό, που το κάνει ξεχωριστό και αναβαθμίζει το ενδιαφέρον. Εδώ ο βαθμός δυσκολίας κάνει τη διαφορά και έτσι ξεχωρίζεις…

Κερκίδες

  • Εξαιρετικές και ποιοτικές υψηλού κόστους και μηδέν ρίσκου και δεν θα κρίνουμε την τιμή και τον αριθμό των εισιτηρίων σε επίπεδα προσκλήσεων. Όπως δεν κρίναμε τιμές όταν καταστράφηκε ο ΑλΜαν, ή τον περασμένο χρόνο. Επί του προκειμένου για ένα παραπάνω λόγο. Τη δυνατότητα για το χύμα σε αυτό το κύμα που γοητεύει κυρίως από τα ακούσματα με τις γωνιές να έπονται. Είπαμε στο βουνό, το κυρίως πιάτο, το παραδοσιακό μενού με τη σπάνια γεύση που αντέχει στο χρόνο και σε καθηλώνει. Όλους όμως. Τους πρωταγωνιστές από το 1 στο 71+, τα στελέχη, τους κριτές, τους τεχνικούς, τους ενδιάμεσους, τους «0» και βέβαια τον ουραγό μας, τον Ατάρτ με τη σταθερή αξία. Στο κρεσέντο επιτέλους και ο Έλληνας ειδικός δημοσιογράφος που στηρίζει γιατί του αρέσει αλλά και η ΟΜΑΕ! Πρόκειται για πρωτοφανή εξωστρέφεια αγαπητοί, έργο με υπογραφή Λευτερης Αυγενάκης, βαριά κληρονομιά στα τέσσερα αστέρια και στους for ever συνεργάτες του που τρέχουν τον αγώνα.
  • Αναμένοντας για την καλημέρα με τους Μήτσους, το bonjour avec Madame, τη συνεργασία με τον Άγγελο και τα ακούσματα από τους Νίκους Χ3 στο VHF.
  • Η αγωνία; Συνδεδεμένη με τα αποτελέσματα που αφορούν στον έλληνα. Μια συνήθεια από το 1978 ακολουθώντας τους Ιαβέρη-Στεφανή με τον Κοντούζογλου και τον Αλβανό. Η συνέχεια ούτε σε όνειρο.
  • Απλά, ζώντας τη στιγμή. _Στρατισίνο

SX

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ