top icon
Blog

Εκλογές: Restart

H δυσκολότερη άσκηση οι εκλογές – ειδικά όταν έχεις ολοκληρώσει με επιτυχία ένα τετραετές πρωτάθλημα και, όντας νικητής, βρίσκεσαι στην αφετηρία για το επόμενο…
Επιτέλους, τέλος χρόνου με στοιχεία εκτός λογικής, λόγω απλής αναλογικής, και ο «Στρατισίνο» βγάζει το κράνος και πληκτρολογεί.

Με το χέρι στην καρδιά και σε πρώτο πρόσωπο, και το χαίρομαι που είμαι άσχετος σε σχέση με το πολιτικό παρασκήνιο, ενώ, όντας πρωταθλητής στο παρελθόν και βετεράνος manager στον ειδικό Τύπο, με ξεπερνάει το rotation. Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις και -ως άσχετος, επαναλαμβάνω- με ξεπερνάει ότι μετακινήθηκε π.χ. ο Χρήστος Σταϊκούρας. Η σιγουριά μου, η ασφάλειά μου ως πολίτη σε διάφορες κατευθύνσεις, με γεγονός πως η υγιής οικονομία είναι και άμυνα, και διπλωματία, και υγεία, και παιδεία, ενώ μιλάει με την κοινωνία από τη μεσαία τάξη μέχρι το βάθος της, που φτάνει μέχρι τον μισθωτό στα όρια της βασικής αμοιβής, αλλά και τον άνεργο. Αξιοποιώντας βέβαια και τις ισχυρές δυνάμεις, που όταν υπάρχει ισορροπία, ουσιαστικά τις προστατεύεις, ελέγχοντας το χάσμα.

Εκλογές

Ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο δικός μου Χ.Σ., με σοβαρό ρόλο στο Ράλλυ Ακρόπολις γενικώς, αλλά και ειδικότερα σε σχέση με τη Λαμία, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι ο Υπουργός που στο κάδρο επιστροφής στο WRC, στην καθιέρωση και στον αγώναγενέθλια όπως μεθαύριο τα 70 χρόνια, θα πρέπει να βρίσκεται δίπλα στον δικό μας, στον Λευτέρη Αυγενάκη, το θηρίο.

Συνεχίζοντας ως άσχετος, απορώ που δε συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα η κ. Μίνα Γκάγκα, που ζούσε τη στιγμή έντιμα, με συνέπεια και με ελεγχόμενα κομψό πάθος, αλλά εδώ αφού δεν ξέρεις, σχολιάζεις πως ξέρει ο Πρόεδρος που εμπιστεύεσαι.

Οδηγώντας με μαεστρία, μεταφορικά, αλλά και στην κυριολεξία. Το έχω ξαναγράψει, είναι «χεράς», του αρέσει και «το έχει» το πηδάλιο ο Μητσοτάκης, με τιμονιές ακριβείας, χωρίς προσποιήσεις και δισταγμούς, όντας και εξαιρετικός διορθωτής, με κοντρόλ που πιστοποιεί ειλικρίνεια και τέχνη. Σε κάθε άσκηση.

Εκλογές

Άλλωστε, ένα μεγάλο ποσοστό, όπως και ο υπογράφων, Μητσοτάκη ψηφίσαμε. Τον Κ.Μ., που είναι πρόεδρος της ΝΔ. Αντίστοιχα, δεν ψηφίστηκε ο Τσίπρας, που ουδέποτε εξήγησε γιατί αστόχησε όταν του δόθηκε η ευκαιρία, όπως και το τι θα έκανε την επομένη της πιθανής εκλογής του. Επέλεξε τις ύβρεις και την απαξίωση της κυβέρνησης και, ενώ περίμενες ένα πιο σύγχρονο στυλ ανάμεσα στις δύο αναμετρήσεις, δικό του φάλτσο έργο, συνέχισε στο ίδιο μοτιβο, υβρίζοντας το 40% όσων Ελλήνων συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία του Μαΐου.

Ευχαριστούμε

τον Λευτέρη Αυγενάκη βέβαια για το έργο του ο Λ.Α. που άλλαξε πόστο ώστε να παρακολουθήσει Αγροτικό σεμινάριο, παρά τα μεταπτυχιακά του σε διάφορες ασκήσεις. Ο Αυγενάκης δεν ολοκλήρωσε το όραμά του για την οδική ασφάλεια, ενώ δε θα επιχειρήσει την απαιτούμενη παρέμβαση στη βάση των ελληνικών αγώνων, μακριά από το ΡΑ.

Αναρωτιέσαι, λοιπόν: «Γιατί, Πρόεδρε;», προσθέτοντας μάλιστα το ανθρώπινο, μη παρεξηγήσιμο «ρε γαμώτο», που χρωματίζει την απορία. Με γεγονός πως ο Μητσοτάκης δε θα τον άλλαζε ποτέ τον επιτυχημένο πατριώτη του, δεχόμενος πιέσεις από τους θολούς του ελληνικού football. Χώρος που υποστηρίζεται από ειδικού τύπου και σκοπού Μέσα, και όσοι πιστοί να είσαστε περήφανοι για την έντιμη αντιμετώπιση του ανδρός από το σύνολο του πραγματικά Ειδικού Τύπου που υπηρετούμε.

Εκλογές

Διάβασα το σχόλιο ανθρώπου που παραδέχομαι, από τη νέα, ιδιαίτερα επιτυχημένη σύγχρονη γενιά του χώρου μας, ότι θα συνεχίσει στο ίδιο motorsport motivo και ο νέος υπουργός. Τον γνωρίζω και, όντας Φθιωτός, καμία αμφιβολία ότι θα σεβαστεί το έργο και την dream team.

Όμως, αγαπητοί, ενώ αποδεδειγμένα ουδείς αναντικατάστατος, αντίστοιχα η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται. Άλλωστε, το πάθος, η έμπνευση όταν ακολουθείς έναν εύστοχα αεικίνητο και το όραμα που προκύπτει δεν αφορούν μετρήσιμες έννοιες που καταγράφονται προς διεκπεραίωση.

Εκλογές

Αντίστοιχα, δεν έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες, ένα άλλωστε πιθανό στοιχείο που συνδέεται και με τη μετακίνηση του υπουργού των Sport, του ΛΑ-2 της καρδιάς μας (τα αρχικά του, όπως του Λάμπρου-4T, και τίποτα τυχαίο).

Σημαντικό ότι ο πολιτικός προϊστάμενος του Αθλητισμού, πλέον, «αναφέρεται» στον υπουργό της Παιδείας – έργο Αυγενάκη θα είναι και αυτό, και στοιχηματίζω σχετικά.

Εκλογές

Ευγνωμοσύνη, λοιπόν

για τον Λευτέρη Αυγενάκη, αποκλειστικά για το έργο του, συνδεδεμένο με την εξωστρέφεια σε σχέση με το ελληνικό motorsport και με την επιστροφή του ΡΑ στο WRC. Με την καθιέρωσή του και άμεσα με τον εορτασμό από μια ομάδακόσμημα που συντονίζει με μαεστρία ο Νικόλας Κερερές. Φον Κάραγιαν στην «959», όντας συνθέτης-μαέστρο διαφορετικών τάσεων, που χαρακτηρίζει τους σημαντικούς της ομάδας οργάνωσης, με εμπειρία, γνώση και προσωπικότητα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, «Στρατισίνο» 0+

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ