top icon
Blog

Αγώνες και Χορηγοί

Με αφορμή τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Παπαευθυμίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα CrossCar ο Σ.Χ. σερφάρει στη Google και σχολιάζει …

Έκπληξη-σύμπτωση; Πρωτοβουλία ενός από εμάς στην κυριολεξία για δέσιμο, η ένα κόλπο του μπαμπά Θέμη, που άνοιξε το σεντούκι και δεν είναι υπερβολή, ακούστηκε και αυτό…Γεγονός πως ο Αλέξανδρος φαίνεται πως ξεφεύγει από την Ελληνική πραγματικότητα που τη σέβεται και τον τιμάει. Κακά τα ψέματα αγαπητοί, οι ιδιώτες, οι άνθρωποι με τα μαύρα, οι creators των Dirt Games έστρωσαν το χαλί και σήμερα, υπό προϋποθέσεις εξελίσσεται ένας σημαντικός θεσμός, κοκτέιλ και ηλικιών. Ότι χρήσιμο και για την κοινωνική μας συμπεριφορά, αρκεί βέβαια να έχεις την αγωνιστική αγωγή συνδεδεμένη με ηθική ώστε να διαχειρίζεσαι τις επιτυχίες, αλλά και την αστοχία, με γεγονός πως στο σύγχρονο motorsport τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Alexandros Papaefthymiou

Κλειδί της εξέλιξης θεσμών και αθλητών, η οικονομική επιφάνεια, όπως προκύπτει από τον αγωνιζόμενο αιμοδότη, με ημερομηνία λήξης σε ειδική διαδικασία όπως τα CC, αλλά και από την εξεύρεση χορηγού. Δύσκολη άσκηση, με γεγονός πως η “μάχη” στο FB επηρεάζει αρνητικά και ο σοβαρός που θέλει, δύσκολα αποφασίζει να εμπλακεί. Εκτός αν πεισθεί, με τον υγιή τρόπο, χωρίς υποσχέσεις και υψηλές προσδοκίες, αλλά με την ειλικρίνεια που αφορά στο motorsport, οπότε η συμμετοχή εξελίσσεται σε επιτυχία με υπομονή αφού αποκτάται εμπειρία και γνώση, συνδεδεμένη με το χάνω-κερδίζω.

Αγώνες

Αλέξανδρος Παπαευθυμίου …

Στοιχηματίζω ότι όντας ιδιαίτερα σοβαρός, μοιάζει περισσότερο στον παππού του Νέστορα, αρκετά στη μητέρα του Μαργαρίτα, που δίνει υπεραξία με το χαμογελό της ενώ σκοτώνει την αδικία με το βλέμμα της και λιγότερο στον μπαμπά του. Ο Θέμης, που διαχειρίζεται το πάθος του, με χαρακτηριστική εξωστρέφεια, που όσοι ακολουθούμε δυσκολευόμαστε, η για να είμαι ακριβής, αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε. Ο Αλέξανδρος, λειτουργεί χωρίς παραπάνω χαμόγελα και με αγωνιστικές παρωπίδες του σκοπευτή, ώστε να μη ξεφεύγει απο το στόχο του, με τίτλο το καλύτερο δυνατό. Τον δίδαξε ο professor Γιώργος Γρυλλάκης, αξιοποίησε και το στιλ του ο Σωτήρης Γαλάτσης και σήμερα, συνεργάζεται υποδειγματικά, με τον Βαγγέλη Σωτήρχο. Ο SS, ο Sir Semog, νέος, δημιουργικός και με αξίες, με το όραμα του σε κάδρο όπου κυριαρχεί ο ρεαλισμός,  σε διαφορετικές διαστάσεις του motorsport που υπηρετεί, έντιμα και με συνέπεια.

Alexandros Papaefthimiou

Από αυτή την παρέα, που έχει προσθέσει σελίδες CrossCar στο palmares του Αλ με karting, έλειπε η υποστήριξη ώστε να προκύψει η διαφορά, να εκδοθούν τα εισιτήρια και η διεθνής άδεια από την ΟΜΑΕ, να “σφραγιστούν” τα διαβατήρια και ιδανικά, η αποστολή-ιεροτελεστία να συνδυάζεται με χορηγία για την ουσία της άσκησης που ξεπερνάει γνωριμίες και καλά γραμμένες προτάσεις υποστήριξης, σε συνήθεις υπόπτους. Με προϊόντα συνδεδεμένα με τροχούς και παρά πέρα, σε μια διαφορετική εποχή που ξεπερνιέται με ηλεκτρονικά τερτίπια και το γραπτό, σε περιοδικό όπως οι 4Τ που προσφέρονται με την Καθημερινή της Κυριακής.

Athanasoulas Zackhaios

Από μηχανής, θεός …

Η εξεύρεση χορηγίας, είναι όπως όταν χρειάζεσαι στήριξη στη δουλειά σου, αφού η ανταποδοτικότητα είναι πρώτο απαιτούμενο. Γεγονός πως από αλλού περιμένεις και από αλλού θα προκύψει. Μη βρεθείτε ποτέ σε ανάγκη γιατί θα διαπιστώσετε ότι δεν ισχύει το ευκολάκι για κάποιον με υποχρέωση η άνεση, υποστηρίξει ως αυτονόητη δράση, ενώ το πιθανότερο, θα βρείτε ανταπόκριση απο άνθρωπο που μπορεί ακόμα και να στερηθεί. Στη χορηγία στους αγώνες, δεν είναι ακριβώς έτσι και ψάξε και δεν θα βρεις στήριξη σε ταλέντο με προοπτική. Περισσότερο η συμπάθεια κάτι θα φέρει αλλά μέχρι πότε; Σημαντικό ο χορηγός που θα έρθει να μείνει κάτι που έχει καταφέρει διαχρονικά ο Λάμπρος Αθανασούλας, ενώ νέο και με προοπτική έχει στηρίξει στο παρελθόν ο Άρης Βωβός και στηρίζει ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος και οι δυο περιπτώσεις συνδεδεμένες με τον ΕΛΕΜ που δικαίως εμπιστευόταν τον Λευτέρη Σωτήρχο και εμπιστεύεται τον Γιώργο Αμούτζα, ο “Νικηφόρος” και τέρας αξιοπιστίας,σε κάθε άσκηση.

Papaefthimiou

Nolte Kitchens

Το κλειδί της προσπάθειας του Παπαευθυμίου και σε τέτοιες περιπτώσεις όπου το συναίσθημα πορεύεται με την προβολή, ο χαρακτηρισμός χορηγός, κρύβει αλήθειες περιορίζοντας αυτή την ειδική ιδιαίτερα σημαντική σχέση. Αμοιβαία εμπιστοσύνη, του αθλητή και των ανθρώπων του, με τους συνεργάτες τους πλέον, ιδιοκτήτη και στελέχη, στην κορυφαία γερμανική εταιρεία κατασκευής επίπλων κουζίνας.

Αγώνες

Η Note Kitchens, περίφημη για τον μοντέρνο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Ιδρύθηκε το 1958 στη Βεστφαλία και διακρίνεται για την καινοτομία, την ανθεκτικότητα και την αισθητική στα προϊόντα της, ενώ στην Ελλάδα, προσφέρει λύσεις, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και στυλ. Γεγονός, ότι στη χώρα μας, έχει εδραιωθεί ως μια από τις κορυφαίες επιλογές για τους καταναλωτές που αναζητούν ποιότητα και αισθητική στον σχεδιασμό της κουζίνας τους. Σημαντικό, ότι προσφέρονται λύσεις που συνδυάζουν την πρακτικότητα με στυλ, συμβάλλοντας στη δημιουργία λειτουργικών και κομψών χώρων μαγειρικής. Διαπιστώνεται άλλωστε με επίσκεψη στο showroom της Nolte Kitchens στον Άλιμο, όπου ο λάτρης της τεχνολογίας που εκφράζεται με άποψη και στιλ, εντυπωσιάζεται και ονειρεύεται._ ΣΧ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ