top icon
Αγορά

H Rolex παρουσιάζει τα νέα μοντέλα του 2021

Το νέο ανανεωμένο Explorer και μια μοναδική συλλεκτική έκδοση του θρυλικού Cosmograph Daytona.

Πολλές φήμες, ανυπόγραφα σχόλια και προβλέψεις ακούγονταν γύρω από  το τι θα μας παρουσίαζε η Rolex τον Απρίλιο στην επίσημη αποκάλυψη/παρουσίαση της νέας συλλογής για το 2021. Οι φήμες λοιπόν περιλάμβαναν και δυο, κατ’ εμέ από τα  ποιο αγαπημένα και ιδιαίτερα μοντέλα της. Και με μεγάλη μου χαρά  οι φήμες επαληθευθήκαν!

Nέο Explorer 36 και Explorer II

Το Rolex Explorer ήταν και είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας με θρυλικούς ορειβάτες. Η οροσειρά των Ιμαλαίων αποτέλεσε το πραγματικό εργαστήριό σχεδιασμού του και συγκεκριμένα η υψηλότερη κορυφή της, το Έβερεστ.

Από τότε, έχει υποστεί τεχνικές βελτιώσεις,  για να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και πιο ευανάγνωστο στο σκοτάδι, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των εξερευνητών. Θεωρείται βασικός εξοπλισμός στα πιο ακραία μέρη του πλανήτη, εκεί όπου ο χρόνος κυριολεκτικά είναι το κλειδί για την επιβίωση.

Τα ρολόγια της συλλογής Explorer συνεχίζουν να εξοπλίζουν τις εξερευνητικές αποστολές στις πιο ακραίες συνθήκες, από τις κορυφές των οροσειρών, τα βάθη των σπηλαίων, στο ψύχος  της Ανταρκτικής ή στην αποπνικτική ζέστη των ηφαιστείων.

Φέτος λοιπόν,  η Rolex παρουσιάζει  το Explorer στην original 1959 πρωτογενή διάσταση κάσσας των 36 m.m. και για πρώτη φορά σε έκδοση Rolesor από κίτρινο χρυσό 18κ και ατσάλι Oyster steel.

Το δε Oyster Perpetual Explorer II παρουσιάζεται με επανασχεδιασμένη κάσα διαμέτρου 42mm. Φοράει μπρασελέ από ατσάλι Oyster steel, ένα εντυπωσιακό μοναδικό κράμα – αποκλειστικότητα της Rolex – που προσφέρει ασύγκριτη ανθεκτικότητα στη διάβρωση καθώς και λάμψη στο ρολόι. Η χαρακτηριστική στεφάνη με ευδιάκριτα  χαραγμένη 24ωρη απεικόνιση της ώρας  σε συνδυασμό με το γνώριμο πορτοκαλί δείκτη για την ένδειξη δεύτερης ώρας παραμένει το βασικό γνώρισμα του Οyster Perpetual Explorer II.

Cosmograph Daytona

Το νέο Oyster Perpetual Cosmograph Daytona παρουσιάζεται σε 3 εκδόσεις. Κίτρινο, Λευκό και Everose χρυσό 18 κ. με κάσα διαμέτρου 40 mm. Όλες οι εκδόσεις καινοτομούν με τα νέα καντράν από μετεωρίτη και είναι εμπνευσμένα από το ταξίδι ενός αστεροειδή στον χρόνο και στο χώρο. Τα σχέδια στον μετεωρίτη δημιουργήθηκαν καθώς η καρδιά ενός αστεροειδή παγώνει με αργό ρυθμό  στο ταξίδι του μέσα στο σύμπαν-μια διαδικασία που διαρκεί εκατομμύρια χρόνια. Η Rolex διαλέγει τον μεταλλικό μετεωρίτη με τα πιο απαιτητικά αισθητικά κριτήρια. Αυτό που πράγματι το κάνει μοναδικό  είναι το κάθε θραύσμα του μετεωρίτη που επιλέγεται, έχει μια μοναδική εσωτερική σύσταση για κάθε ένα καντράν Cosmograph Daytona με μετεωρίτη. Truly a WOW unique piece!

www.rolex.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ