top icon
Διάφορα

Le Mans 2009: η παρέλαση των πιλότων

Ενθουσιασμός, εντυπωσιακά αυτοκίνητα και άφθονα χειροκροτήματα στην καθιερωμένη ετήσια «παρέλαση των πιλότων» στο κέντρο της πόλης Le Mans.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα η «παρέλαση των πιλότων» στους κεντρικούς δρόμους της πόλης που φιλοξενεί τον 24ωρο αγώνα, υπό τα χειροκροτήματα των χιλιάδων θεατών που συγκεντρώθηκαν σε κάθε σημείο της διαδρομής τους. Πέρα βέβαια από τους πιλότους που θα συμμετάσχουν στην 24ωρη αναμέτρηση, οι οποίοι παρέλασαν μοιράζοντας αυτόγραφα πάνω σε ανοιχτά αυτοκίνητα του ένδοξου παρελθόντος, το παρών έδωσαν και αρκετά εξωτικά αυτοκίνητα.
 
Supercars όπως η McLaren-Mercedes 722S, το Caparo T1 και η Τramontana, βρέθηκαν δίπλα σε θρύλους όπως τα Ford GT40 και οι Jaguar D-Type γοητεύοντας τους παρισταμένους. Στο κέντρο του Le Mans εμφανίστηκε και το νέο πρωτότυπο GTbyCITROEN, βαμμένο λευκό, το οποίο εντυπωσίασε τους πάντες με τις σχεδιαστικές γραμμές του.
 
Η συνέχεια τώρα στο υπερθέαμα των 24 ωρών του Le Mans, θα δοθεί σε λίγες ώρες, όταν ο πρόεδρος της Ferrari κ. Λούκα ντι Μοντετζέμελο θα δώσει το σύνθημα για την εκκίνηση του μεγάλου αγώνα, στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (4 για την Ελλάδα).
 
Όσο για τα προγνωστικά, δείχνουν να είναι μοιρασμένα: Αudi ή Peugeot; Η μάχη αναμένεται σκληρή, ενώ αρκετοί από τους θεατές, αν και νωρίς ακόμη έχουν ήδη καθίσει στις θέσεις τους ώσπου να έρθει η ώρα να την παρακολουθήσουν.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ