top icon
Πωλήσεις

Η δυναμική συνέχεια ενός ιστορικού ταξιδιού

Το 2013 είναι μία χρονιά σταθμός για την Harley Davidson. Μετά την νέα εποχή που σηματοδοτεί η καινούργια επίσημη αντιπροσώπευση της εταιρείας στην χώρα μας (με δύο μάλιστα εκθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

Το 2013 είναι μία χρονιά σταθμός για την Harley Davidson. Μετά την νέα εποχή που σηματοδοτεί η καινούργια επίσημη αντιπροσώπευση της εταιρείας στην χώρα μας, είναι και το ορόσημο του εορτασμού των 110 χρόνων δυναμικής παρουσίας ως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και εικονικές μάρκες στον κόσμο, παραμένοντας πιο σύγχρονη από ποτέ.

Στην επίσημη παρουσίαση του Project RUSHMORE στην Ελλάδα, o Gaetano Di Piazza, Country Manager της Harley-Davidson South Eastern Europe, αναφέρθηκε στους νέους δρόμους που ανοίγονται για τους φίλους του εμβληματικού συμβόλου, Το Project RUSHMORE χαρακτηρίζεται από προηγμένη τεχνολογία και βελτιωμένη σχεδίαση, η οποία αλλάζει τα δεδομένα και υπόσχεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς φίλους του δίτροχου τουρισμού. Οι βελτιώσεις που προσφέρει κατατάσσονται σε τέσσερις κατηγορίες (Έλεγχος, Infotainment, Αίσθηση και Στύλ), όπως έχουν οριστεί από τους ίδιους τους αναβάτες. Όλα τα παραπάνω, έχουν εφαρμοστεί στα μοντέλα Road King Classic, Street Glide, Electra Glide, Ultra Classic, Electra Glide Ultra Limited, Tri Glide Ultra Classic, CVO Ultra Limited και CVO Road King.

 Αυτά, αλλά και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα μπορείτε να τα δείται από κοντά σ το νέο δίκτυο επίσημων αντιπροσώπων Harley-Davidson στην Ελλάδα, με παρουσία στην Αθήνα (Πειραιώς 187, Αθήνα, τηλ. 210 3410850) και στη Θεσσαλονίκη (Μακεδονίας 10, Μενεμένη, τηλ. 2310 700707). Πρόκειται για κάθετες μονάδες που προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην πώληση μηχανών, ειδών ένδυσης, γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ και παροχή service. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site: www.harley-davidson.com, όπως και τον τρόπο με τον οποίον μπορείτε να πραγματοποιήσετε το δικό σας test ride για το μοντέλο που επιθυμείτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ