top icon
Επικαιρότητα

Η Toyota στη Φρανκφούρτη

Παγκόσμια πρώτη του Auris HSD Full Hybrid Concept, νέο Prius Plug-in Hybrid, ευρωπαϊκή πρεμιέρα του νέου Land Cruiser, εκθεσιακά μοντέλα iQ for Sports -iQ Collection.

Το πρώτο σημαντικό γεγονός για την Toyota στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα είναι η παγκόσμια πρώτη εμφάνιση του Auris HSD Full Hybrid Concept. Αυτό αντιπροσωπεύει την εισαγωγή της πλήρως υβριδικής τεχνολογίας σε ένα μοντέλο ευρείας κυκλοφορίας και το πρώτο βήμα για την εφαρμογή του Hybrid Synergy Drive (HSD) στη γκάμα των αυτοκινήτων παραγωγής της εταιρείας.

 
Το νέο Prius Plug-in Hybrid θα κάνει επίσης την παγκόσμια πρώτη εμφάνισή του στη Φρανκφούρτη. Το Prius Plug-in Hybrid επεκτείνει τις δυνατότητες της πλήρως υβριδικής τεχνολογίας, επιτρέποντας την αποκλειστική ηλεκτρική λειτουργία για σύντομες διαδρομές σε επίπεδο καθημερινών μετακινήσεων. Στις αρχές του 2010, μία εκτενής δοκιμή στους ευρωπαϊκούς δρόμους θα περιλαμβάνει τη μίσθωση άνω των 150 μονάδων σε επιλεγμένους πελάτες.
 
Στη Φρανκφούρτη πραγματοποιείται επίσης η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του νέου Toyota Land Cruiser, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται το τέταρτο τρίμηνο του 2009.
 
Τέλος, στο περίπτερο της Τοyota στη Φρανκφούρτη, θα υπάρχουν δύο ειδικά προσαρμοσμένα εκθεσιακά μοντέλα (iQ for Sports και iQ Collection).
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ