top icon
Αγώνες

Καλό ταξίδι Λουκά…

Πάλεψε για αρκετές μέρες, αλλά σήμερα το πρωί ο Λουκάς Γιαννακούλης υπέκυψε στα τραύματα του, φεύγοντας από τη ζωή και βυθίζοντας στη θλίψη το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας.

Ο Λουκάς Γιαννακούλης έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί στο Αττικό Νοσοκομείο σε ηλικία 53 ετών βυθίζοντας σε θλίψη τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας. Ο Λουκάς, υπέκυψε στις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί μετά την σφοδρή έξοδο που είχε κατά τη διάρκεια του Ράλλυ Παλάδιο. Παρά τη σοβαρότητα του τραυματισμού πάλεψε σχεδόν μία εβδομάδα να μείνει στη ζωή, όντας ασυμβίβαστος όπως και πίσω από το τιμόνι μοτοσικλετών και αυτοκινήτων, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Άνθρωπος των extreme σπορ, αναζητούσε την αδρεναλίνη, μέσω του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο. Εκτός από τους αγώνες Ράλλυ, όπου και κατάφερνε να τιθασεύσει την εκρηκτική Porsche 911 RSR, είχε αγωνιστεί και στο θρυλικό αγώνα του Ντακάρ και μάλιστα με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, συμμετέχοντας με μοτοσικλέτα.

Πάντα ευγενής και χαμογελαστός, ήταν από τους πλέον προσιτούς ανθρώπους του χώρου και αγαπητός σε όλους. Η ομάδα των 4ΤΡΟΧΩΝ θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος και κουράγιο για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει._4Τ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ