top icon
Επικαιρότητα

Νέο λογότυπο σε όλα τα μοντέλα Renault έως το 2024 (+video)

Η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το νέο λογότυπό της, που είδαμε στο ηλεκτρικό πρωτότυπο Renault 5 Protoype, θα κοσμεί όλα τα μοντέλα της γκάμας της έως το 2024.

Το γεωμετρικό σχήμα του εμβληματικού ρόμβου της Renault ακολουθεί τη μάρκα υπό τη μορφή λογοτύπου από το 1925 και τώρα, στη νέα πλέον μορφή του, αναμένεται να βοηθήσει τους Γάλλους να συνεχίσουν να κοιτάζουν προς τα εμπρός καθώς η εταιρεία κινείται σε μία νέα εποχή. Αυτό τουλάχιστον επικαλούνται οι ιθύνοντες της Renault και ειδικότερα ο Gilles Vidal, διευθυντής του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας, ο οποίος μας αποκαλύπτει πώς και γιατί δημιουργήθηκε αυτό το νέο λογότυπο στο βίντεο που ακολουθεί.

Θυμίζουμε ότι το νέο logo του Γάλλου κατασκευαστή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκδήλωση Renaulution τον Ιανουάριο που μας πέρασε, από τον Luca de Meo, CEO του Groupe Renault, μαζί με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Renault 5 Prototype 5.

Διαβάστε επίσης: Το Renault 5 ξαναγεννιέται ως ηλεκτρικό supermini

Θυμίζουμε ότι το τρέχον λογότυπο του Γάλλου κατασκευαστή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1992, ενώ το 2015 ανασχεδιάστηκε μερικώς.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η σταδιακή υιοθέτηση του νέου λογοτύπου θα οδηγήσει έως το 2024 στην «εγκατάστασή» του σε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της γκάμας του Γάλλου κατασκευαστή.

«Εκφράζει μια ισορροπία μεταξύ της αναγνώρισης της κληρονομιάς της μάρκας και της εισόδου της σε μια νέα εποχή, σύμβολο του μέλλοντος. Το ανανεωμένο logo ενσαρκώνει τέλεια την εποχή του “New Wave” στο οποίο έχει εισέλθει η Renault», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Gilles Vidal.

Διαβάστε επίσης: Το ηλεκτρικό Renault 5 θα παράγεται στο Douai

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ