top icon
Επικαιρότητα

auteco: εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη

Το ΙΚΤΕΟ της auteco εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου από τον διευθύνοντα σύμβουλο της κ. Κ. Λυσαρίδη και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της J&P ΑΒΑΞ Ιδιωτικά KTEO κ. Ορ. Μπακιρτζή.

Το ΙΚΤΕΟ της auteco του Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου από τον διευθύνοντα σύμβουλο της auteco και εντεταλμένο σύμβουλο του Ομίλου J&P Άβαξ Κωνσταντίνο Λυσαρίδη και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της J&P ΑΒΑΞ Ιδιωτικά KTEO Ορθόδοξο Μπακιρτζή, παρουσία πλήθους κόσμου και με μια εντυπωσιακή τελετή στις εγκαταστάσεις του σταθμού (Αγ. Αναστασίας 13, Πυλαία–δίπλα στο Mediterranean Cosmos και το Magic Park).
 
Αντί για κορδέλα, οι φοιτητές της ομάδας ART από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ και ο καθηγητής τους Αθ. Μιχαηλίδης οδηγώντας ένα μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο τύπου Formula Student, διαπέρασαν τον «τοίχο» από λέιζερ υπό τους ήχους δυνατής μουσικής και το χειροκρότημα των προσκεκλημένων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τεχνικό οχημάτων ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας www.auteco.gr και στο τηλέφωνο 18166.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ