top icon
Παρουσιάσεις

Rally Dakar: Μειώνει τη διαφορά ο Peterhansel

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια του αγώνα, καθώς οπ πολυνίκης Stephane Peterhansel μειώνει την διαφορά από τον επικεφαλής Nani Roma.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια του αγώνα, καθώς ο πολυνίκης Stephane Peterhansel μειώνει την διαφορά από τον επικεφαλής Nani Roma. Πέρα από αυτό, εντυπωσιάζει η ανωτερότερα που έχουν επιδείξει μέχρι τώρα τα Mini ALL4 Racing, καθώς τέσσερα από αυτά βρίσκονται στις τέσσερις πρώτες θέσεις του φημισμένου rally-raid. Με τη νίκη του στη χθεσινή διαδρομή οι Peterhansel-Cottret μείωσαν τη διαφορά τους από τους Roma-Perin στα 12 λεπτά και κάτι, γεγονός που σημαίνει ότι τώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Σε μεγάλη απόσταση, που ανέρχεται σε 54 λεπτά, βρίσκονται στην τρίτη θέση οι Terranova-Fiuza, με τους Al Attiyah-Cruz να τους ακολουθούν στα πέντε λεπτά και να διεκδικούν τη θέση στο βάθρο των νικητών. Βέβαια, ακριβώς την ίδια διαφορά (κάτι πολύ σπάνιο για οκτώ μέρες Dakar) έχουν και οι De Villiers-von Zitzewitz με το Toyota που τυπικά βρίσκονται στην πέμπτη θέση.

Στις μοτοσικλέτες ο Mark Coma (KTM) έχει αυξήσει τη διαφορά του από τον Bort Barreda στα 55 λεπτά και με βάση τη μεγάλη του εμπειρία στο φημισμένο rally-raid αν δεν υπάρξουν απρόοπτα θα στεφθεί για μια ακόμη φορά νικητής. Στα φορτηγά ο αγώνας έχει ανάψει για τα καλά αφού η διαφορά των πρώτων (De Rooy-Colsoul-Rodewald, Iveco) με τους δεύτερους (Karginov, Mokeev-Devyatkin, Kamaz) έχει μειωθεί στα 13 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα. Στα quads η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη, με τους Casale (Yamaha) και Lafuente (Yamaha) να έχουν μεταξύ τους διαφορά 22 λεπτών και 39 δευτερολέπτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ