top icon
Αγώνες

F1: O θίασος στη σκηνή

Πρώτες δοκιμές στην πίστα της Χερέθ για τα φετινά μονοθέσια της Formula 1, με τους V6 κινητήρες των 1.6 λίτρων, που φέρνουν νέα δεδομένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πρώτες δοκιμές στην πίστα της Χερέθ για τα φετινά μονοθέσια της Formula 1, με τους V6 κινητήρες των 1.6 λίτρων, που φέρνουν νέα δεδομένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έχουν ήδη παρουσιαστεί έξι από τα μονοθέσια που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών του 2014. Ακολούθησαν η Red Bull RB10, η Mercedes W05 και η Toro Rosso STR9, που δίνουν ήδη το παρών στην πίστα, με τα νέα τους αγωνιστικά.


Red Bull RB10

Mercedes W05

Toro Rosso STR9Ferrari

F14 T, όπως αποφάσισαν να την ονομάσουν οn-line οι φίλοι της Scuderia, με τον νέο V6 turbo κινητήρα των 1.6 λίτρων. To αυτοκίνητο θα το οδηγήσουν φέτος δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές, ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Κίμι Ραϊκόνεν, που πήρε τη θέση του αποχωρήσαντος Φελίπε Μάσα ύστερα από μια πολύ καλή χρονιά με τη Lotus.

McLaren

Η MP4-29, που θα έχει για φέτος τον νέο Mercedes V6 turbo κινητήρα, παρουσιάστηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Μεγάλη Βρετανία, χωρίς λογότυπα βασικού χορηγού. Όπως είναι γνωστό, το μονοθέσιο θα οδηγήσουν οι Τζένσον Μπάτον και Κέβιν Μάγκουσεν.

Lotus

Η E22 παρουσιάστηκε διαδικτυακά, με λιγότερο άσχημο ρύγχος από τον επίσης Βρετανό ανταγωνιστή της. Το μονοθέσιο, με τον νέο V6 turbo των 1.6 λίτρων της Renault, θα οδηγήσουν στα GP του 2014 οι Ρομέν Γκροσζάν και Πάστορ Μαλντονάντο.

Williams
Η FW36 είναι το πρώτο μονοθέσιο της βρετανικής εταιρείας με κινητήρα της Mercedes. Πρόκειται βέβαια για τον νέο V6 turbo των 1.6 λίτρων, που θα οδηγήσουν στους 19 αγώνες της αγωνιστικής περιόδου ο ερχόμενος από τη Ferrari Φελίπε Μάσα και ο Βάλτερι Μπότας (για δεύτερη χρονιά).

Force India
Το χορό της νέας χρονιάς άνοιξε η Force India, μέσω της νέας VJM07 με την οποία θα αγωνιστούν στα 19 Grand Prix της περιόδου οι Νίκο Χούλκενμπεργκ και Σέρτζιο Περέζ.

Sauber

Τη C33, με τον νέο V6 κινητήρα turbo των 1.6 λίτρων της Ferrari θα οδηγήσουν οι Άντριαν Σούτιλ και Εστέμπαν Γκουτιέρεζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ