top icon
Αγώνες

ERC: Αναβλήθηκε το Ράλλυ Ρουμανίας

Η έντονη χιονόπτωση, είχε σαν αποτέλεσμα η οργανωτική επιτροπή του Ράλλυ Sibiou, 3ου γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ, να ζητήσει την μετάθεση του αγώνα.

Το Ράλλυ Sibiou, το οποίο και διεξάγεται στην Ρουμανία, αναβλήθηκε και η ημερομηνία του θα μετατεθεί για αργότερα μέσα στο χρόνο, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που πλήττει τη χώρα. Ο αγώνας που κανονικά θα σηματοδοτούσε τον τρίτο γύρο του ERC, θα διεξαγόταν κανονικά στις 27 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου. Όμως, η έντονη χιονόπτωση στην χώρα, σε συνδυασμό με τις προγνώσεις που θέλουν τον καιρό να χειροτερεύει τις ημερομηνίες του αγώνα, είχε σαν αποτέλεσμα η οργανωτική επιτροπή να ζητήσει τη μετάθεση του μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη. Η ανακοίνωση του ERC ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θα υπήρχαν σημαντικές ανησυχίες τόσο για την ασφάλεια των αγωνιζομένων, των θεατών, αλλά και γενικότερα όσων ακολουθούσαν τον αγώνα σε περίπτωση που διεξαγόταν σύμφωνα με το σχέδιο. Οι δρόμοι δεν ήταν προσπελάσιμοι, ενώ θα υπήρχε και σημαντικό πρόβλημα στην προσέλευση των απαραίτητων οχημάτων ανάγκης και επείγουσας βοήθειας”.

Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, διεξάγεται ο δεύτερος γύρος του θεσμού, σε χιονισμένες επιφάνειες, το Ράλλυ Λετονίας. Έτσι, μετά την αναβολή του Ράλλυ Ρουμανίας, ο επόμενος γύρος του θεσμού θα είναι στα τέλη Μαρτίου το “δικό μας” Ακρόπολις._Π.Τ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ