top icon
Επικαιρότητα

Θανατηφόρο τροχαίο με πρωτότυπο της νέας Σειράς 8 της BMW

Λίγα μόλις 24ωρα πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, ένα πρωτότυπο της νέας Σειράς 8 της BMW ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα η 53χρονη συνεπιβάτης του να χάσει τη ζωή της.

Ο δρόμος για την αποκάλυψη της νέας Σειράς 8 της BMW φτάνει στο τέλος του μ’ ένα θλιβερό περιστατικό, καθώς ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του γερμανικού κουπέ ενεπλάκη το βράδυ του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα στη Γερμανία. Το περιστατικό, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία, έλαβε χώρα κοντά στο Bodenkirchen της περιοχής Landshut της Βαυαρίας, με τον 37χρονο για την περίσταση οδηγό της νέας «8άρας» να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την προκαταρκτική αστυνομική έρευνα, η Μ850i εξετράπη της πορείας της όταν ο οδηγός δεν κατάφερε να στρίψει με ασφάλεια σε μια δεξιά στροφή, προφανώς λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει με σφοδρότητα σε δέντρα. Ενώ ο οδηγός ήταν σε θέση να βγει χωρίς τραυματισμούς από το όχημα, η 53χρονη συνοδηγός παρέμεινε εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι ομάδες διάσωσης που έσπευσαν στο περιστατικό χρειάστηκε να αφαιρέσουν την οροφή του οχήματος προκειμένου να απεγκλωβίσουν την τραυματισμένη συνεπιβάτη, μητέρα της φίλης του οδηγού. Δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα έχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή έχοντας υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς στο κεφάλι.

Θυμίζουμε πως η νέα Σειρά 8 της BMW θα παρουσιαστεί την προσεχή Παρασκευή στο περιθώριο του 24ωρου αγώνα αντοχής που πραγματοποιείται στο Le Mans της Γαλλίας._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ