top icon
Επικαιρότητα

Hyundai Sonata

Την πρώτη του εμφάνιση επί αμερικανικού εδάφους πραγματοποίησε το Hyundai Sonata, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Το νέο Sonata θα έχει ως κύριους ανταγωνιστές στην αγορά των ΗΠΑ τα Toyota Camry, Honda Accord, Nissan Altima και Chevrolet Malibu. Το κορεατικό μοντέλο εφοδιάζεται με τον 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης «Theta II» των 2.4 λίτρων, ισχύος 198 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων (προαιρετικά βέβαια, υπάρχει και το νέο 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της εταιρείας). Ωστόσο, από τη νέα χρονιά, θα προσφέρεται και με δίλιτρο 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο.  
 
Ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου είναι πολύ πλούσιος και μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνει εξελιγμένο ηχοσύστημα με έξι ηχεία, σπορ ανάρτηση και τροχούς διαστάσεων 18 ιντσών. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει αυτό το μήνα στο εργοστάσιο της Ηyundai στην Αλαμπάμα, ενώ στην αμερικανική αγορά θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο. Τέλος, λίγες είναι οι πιθανότητες το Sonata έκτης γενιάς να προσφέρεται και στην ευρωπαϊκή αγορά.   
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ