top icon
Επικαιρότητα

In memoriam: Xρήστος Δαμάσκος

Έφυγε από κοντά μας μόλις στα 54 του χρόνια ο Χρήστος Δαμάσκος.

Έφυγε από κοντά μας, το απόγευμα του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, μόλις στα 54 του χρόνια ο Χρήστος Δαμάσκος, φίλος, συνοδοιπόρος, αλλά και σπάνια περίπτωση τζέντλεμαν του χώρου που υπηρέτησε στον επαγγελματικό του βίο. Συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, στο κοιμητήριο της Κηφισιάς.  
Ο Χρήστος Δαμάσκος, επί πολλά χρόνια στα ηνία της «Λαμδα ΑΕ», της εταιρείας που για σχεδόν 4 δεκαετίες αντιπροσώπευε τη Lancia στη χώρα μας, κατάφερε να πάει ένα βήμα παραπέρα το «έργο» που δημιούργησε ο πατέρας του, κάνοντας την εταιρεία σήμερα να αποτελεί ένα μεγάλο δίκτυο εξυπηρέτησης αυτοκινήτων Alfa Romeo, Fiat, Hyundai, Kia, Lancia, Renault και Toyota στην περιοχή της Αττικής, σε ότι αφορά στις πωλήσεις, στο σέρβις και στα ανταλλακτικά τους.
Πέρα από κάθε επαγγελματική επιτυχία, αυτό για το οποίο κάποιοι τυχεροί που βρεθήκαμε δίπλα του θα τον θυμόμαστε πάντα, είναι το σπάνιο ήθος του, η προθυμία του για συνεργασία και υποστήριξη, αλλά και ο πάντα ζεστός του χαρακτήρας.

Η παρήγορη σκέψη μας είναι σίγουρα «λίγη» απέναντι στον πόνο που προκάλεσε στην οικογένειά του ο αιφνίδιος χαμός του. _4Τ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ