top icon
Επικαιρότητα

VW Scirocco facelift

Η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα στοιχεία του ανανεωμένου Scirocco, που θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στη διεθνή έκθεση της Γενεύης.

Η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα στοιχεία του ανανεωμένου Scirocco, που θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του σε δύο περίπου εβδομάδες, στη διεθνή έκθεση της Γενεύης. Από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης, οι αλλαγές στις οποίες υπεβλήθη το μοντέλο ήταν λίγες: Νέοι προβολείς bi-xenon με φώτα ημέρας LED, ανασχεδιασμένες γρίλιες, αναμορφωμένα πίσω φώτα LED και τροποποιημένος προφυλακτήρας. Aκόμη, πέντε νέα εξωτερικά χρώματα θα αυξήσουν τις επιλογές των υποψηφίων αγοραστών (Pyramid Gold, Urano Grey, Flash Red, Pure White, Ultra Violet).

Περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η γκάμα των κινητήρων του ανανεωμένου Scirocco, καθώς εκεί υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις. Ο βασικός κινητήρας 1.4 TSI θα αποδίδει πλέον 125 ίππους (από 122) ενώ οι δίλιτροι TSI των 210 και των 265 ίππων θα αποδίδουν 220 και 280 ίππους αντίστοιχα. Τέλος, ο δίλιτρος κινητήρας TDI των 140 και των 177 ίππων, θα φθάνει πλέον τους 150 και 184 αντίστοιχα. Τα κιβώτια ταχυτήτων παραμένουν ως έχουν, με το χειροκίνητο των έξι σχέσεων ή το αυτόματο διπλού συμπλέκτη των επτά. Το ανανεωμένο Scirocco θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από τον Αύγουστο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ