top icon
Επικαιρότητα

Nissan: Nέο μικρό crossover

Θα λέγεται Juke, θα κατασκευάζεται στη Μεγάλη Βρετανία και η πρώτη δημόσια παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Μαρτίου, στην έκθεση της Γενεύης.

Το νέο μικρό crossover που αναμένεται να προστεθεί στη γκάμα της Νissan θα λέγεται Juke, θα κατασκευάζεται στη Μεγάλη Βρετανία και η πρώτη δημόσια παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Μαρτίου, στην έκθεση της Γενεύης. Οι δε πωλήσεις του, θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Αυτό θα είναι το τέταρτο και το πιο μικρό σε διαστάσεις crossover στην ευρωπαϊκή γκάμα της Nissan, η οποία μέσω του νέου μοντέλου θα ενισχύσει θα ενισχύσει περαιτέρω την εικόνα της, ως κατασκευάστριας εταιρείας αυτοκινήτων της συγκεκριμένης κατηγορίας.    
 
Το αυτοκίνητο είναι εμπνευσμένο από το πρωτότυπο Qazana και θα καλύψει μέρος του «εμπορικού φάσματος» ανάμεσα στο Note και το Qashqai. Το Juke θα κατασκευάζεται παράλληλα με τα Qashqai και Qashqai +2 στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Νissan στο Sunderland της Μεγάλης Βρετανίας. Πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσουν στις 10 Φεβρουαρίου 2010. Προς το παρόν, θα πρέπει να αρκεστούμε σε αυτή την ημισκότεινη φωτογραφία…
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ