top icon
Επικαιρότητα

Chevrolet: προώθηση των μικρών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ

Η αναπτυσσόμενη οικογένεια μικρών αυτοκινήτων της Chevrolet δίνει το παρών στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Βόρειας Αμερικής στο Ντιτρόιτ.

Η αναπτυσσόμενη οικογένεια μικρών αυτοκινήτων της Chevrolet δίνει το παρών στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Βόρειας Αμερικής στο Ντιτρόιτ. Το νέο Chevrolet Cruze και το πρωτότυπο Aveo RS –που προαναγγέλλει την επόμενη γενιά του Aveo παραγωγής– μαζί με το νέο πεντάθυρο μίνι Spark, αποτελούν τη βάση για το αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο μικρών αυτοκινήτων της Chevrolet. Το Cruze θα κυκλοφορήσει στην Αμερική μέσα στη χρονιά, το νέο Aveo παραγωγής αναμένεται στην Αμερικανική ήπειρο του χρόνου, ενώ οι Αμερικανικές πωλήσεις του Spark ξεκινούν στις αρχές του 2012. Στην Ευρώπη, το Cruze (που ήδη πωλείται) θα πλαισιωθεί άμεσα από το Spark ενώ, το νέο Aveo στα μέσα του 2011.
 
Η Chevrolet ανακοίνωσε επίσης ότι στην Καλιφόρνια, την αρχική αγορά λανσαρίσματος του Volt, προστίθεται τώρα και το Μίσιγκαν. Η Chevrolet συνεργάζεται με τη εταιρία κοινής ωφέλειας DTE Energy που εδρεύει στο Ντιτρόιτ και με άλλους βασικούς ενδιαφερόμενους στο Μίσιγκαν, στο πλαίσιο ενός μεγαλύτερου προγράμματος εξέλιξης και δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες για την εξάπλωση της δημοτικότητας της ηλεκτροκίνησης και τη δημιουργία προγραμμάτων φόρτισης οχημάτων. Την περασμένη εβδομάδα, η Chevrolet και η OnStar παρουσίασαν μια τεχνολογία πέραν του τομέα των μπαταριών, με την πρώτη λειτουργική εφαρμογή έξυπνου τηλεφώνου (smartphone) της βιομηχανίας: αυτή προσφέρει στους ιδιοκτήτες του Volt 24/7 σύνδεση και έλεγχο των λειτουργικών του οχήματος και των υπηρεσιών OnStar από απόσταση(remotely).
 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ