top icon
Επικαιρότητα

Ημερίδα οδικής ασφάλειας

Με κεντρικό άξονα την αξία της ανθρώπινης ζωής και τη σημασία της οδικής ασφάλειας ο Τομέας Μηχανολογίας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ημερίδα του.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα τεθούν προς συζήτηση ζητήματα ιδιαίτερα σημαντικά, τα οποία έχουν ως στόχο την ενημέρωση του κοινού και πιο συγκεκριμένα των νέων οδηγών με στόχο την ευαισθητοποίησή τους και την ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου. Η πρόληψη για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, οι κίνδυνοι της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, οι συνέπειες της επικίνδυνης οδήγησης, και οι σύγχρονες τεχνολογίες ασφαλείας θα τεθούν προς συζήτηση. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας Οδικής Ασφάλειας θα τιμηθεί για το σπουδαίο έργο της η Πρόεδρος Δ.Σ. του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», κυρία Βασιλική Δανέλλη–Μυλωνά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 και ώρες 12:00-15:00, στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου (Capital Mall, Ιουλιανού & 3ης Σεπτεμβρίου, 4ος όροφος).

Το πρόγραμμα της Ημερίδας Οδικής Ασφάλειας έχει ως εξής:

12:00: Χαιρετισμός από Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας, κα. Αλεξάνδρα Καρανταλή
12:10
: Χαιρετισμός από εκπρόσωπο Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

12:20: Χαιρετισμός από Πρόεδρο & Ιδρυτή Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, κο. Θεόδωρο Ν. Χαραγκιώνη
12:40
: Βασιλική Δανέλλη–Μυλωνά, Πρόεδρος Δ.Σ. Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς»: Οδική Ασφάλεια: Γνώση–Πρόληψη–Ανάπτυξη» -Βράβευση

13:10
: Δημήτριος Λ. Παπαγεωργίου, Αστυνόμος Αʼ , Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Τμήμα Συντονισμού & Ε.Ο.Δ.: «Οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος : Το πρόβλημα, οι συνέπειες και οι τρόποι πρόληψής του»

13:30
: Θανάσης Χούντρας, Ιδρυτής & Εκπαιδευτής Σχολής Οδήγησης Μοτοσυκλέτας Riding School (www.motrac.gr): «Οδική Ασφάλεια : Κίνδυνοι & Πρόληψη», Η ομιλία αποτελεί ευγενική χορηγία της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., επίσημης αποκλειστικής αντιπροσωπείας της Yamaha Motor Co. Ltd σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία και της PORSCHE A.G. στην Ελλάδα

14:00
: Παύλος Αθανασάτος, AFS Technical Support Team Leader TOYOTA HELLAS: «Η συμβολή της ΤΟΥΟΤΑ στην Οδική Ασφάλεια του 21ου αιώνα»

14:20
: «Συστήματα Παθητικής Ασφάλειας Αυτοκινήτου», Νικόλαος Αρκουλής, Τεχνολόγος Μηχανικός Αυτοκινήτων, Πτυχιούχος Παιδαγωγικών Σπουδών ΠΑ.ΤΕ.Σ., Εκπαιδευτικός Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ

14:40
: Συζήτηση–Κλείσιμο εκδήλωσης

Η ημερίδα οδικής ασφάλειας έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.

Υποστηρικτές: Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», TOYOTA HELLAS, YAMAHA Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.
Χορηγός Επικοινωνίας: 4ΤΡΟΧΟΙ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ