top icon
Επικαιρότητα

Car Of The Year 2010: H απονομή

Πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στο Βόλφσμπουργκ η καθιερωμένη ετήσια απονομή του βραβείου «Car Of The Year», στο νικητή της ψηφοφορίας για το έτος 2010, που ήταν το VW Polo.

Πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου σε ειδική τελετή στο Βόλφσμπουργκ η καθιερωμένη ετήσια απονομή του βραβείου «Car Of The Year», στο νικητή της ψηφοφορίας για το έτος 2010, που ήταν το Volkswagen Polo. To βραβείο που αποδόθηκε στο γερμανικό supermini παρέδωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής COTY κ. Hakan Matson στον διευθύνοντα σύμβουλο της Volkswagen κ. Μάρτιν Βίντερκορν, ο οποίος εκπροσώπησε την εταιρεία στην τελετή.
Το «παρών» στο Βόλφσμπουργκ έδωσαν στα πλαίσια της απονομής και τα μέλη της Επιτροπής Car Of The Year, που συμμετείχαν σε όλα τα στάδια της διαδικασίας για την επιλογή μέσω διαδοχικών ψηφοφοριών του τελικού νικητή. Ως γνωστόν, στην Επιτροπή για την ανάδειξη του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» μετέχουν 59 δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου από 23 χώρες, μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής των 4Τροχών κ. Στράτης Χατζηπαναγιώτου. 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ