top icon
Επικαιρότητα

Το Giugiaro Sibylla Concept στη Γενεύη

Ένα πρωτότυπο που αποτίει φόρο τιμής στα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’60 και του ’70 με την υπογραφή του γνωστού Ιταλού «μαέστρου».

Το Giugiaro Sibylla Concept είναι ένα αντισυμβατικό 4θυρο κουπέ, το οποίο υπογράφει ο ιδρυτής της Italdesign, Giorgetto Giugiaro και ο γιος του Fabrizio, στο νέο τους… ατελιέ: το GFG Style. Όπως ανακοινώθηκε, τα επίσημα αποκαλυπτήριά του θα πραγματοποιηθούν σε σχεδόν μία εβδομάδα από σήμερα στα πλαίσια της 88ης αυτοκινητικής γιορτής που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Γενεύης.

Σχεδιαστικά, οι επιρροές από τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’60 και του ’70 είναι προφανείς. Και ειδικότερα, από την Chevrolet Testudo, την οποία σχεδίασε ο Giorgetto Giugiaro to 1963.

Διαβάστε επίσης: Η Mustang που σχεδίασε ο Giugiaro

Σύμφωνα με όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, το πρωτότυπο Sibylla φέρει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες -έναν σε κάθε τροχό. Η τεχνολογία δε που ενσωματώνει προέρχεται από την κινεζική εταιρεία Envision.

Θυμίζουμε πως τόσο ο Giorgetto Giugiaro, όσο και ο γιος του, Fabrizio, πούλησαν το 2015 στην Audi το μερίδιο που κατείχαν στην Italdesign. Έκτοτε, η εταιρεία τους, η GFG, έχει παρουσιάσει ένα ακόμα πρωτότυπο: το Techrules Ren._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ