top icon
Επικαιρότητα

20 χρόνια Mazda MX-5

Για το λόγo αυτό, οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας παρουσιάζουν με ειδική-επετειακή έκδοση του μοντέλου, η οποία φέρει την ονομασία «MX-5 20th Anniversary Limited Edition».

Το πιο θρυλικό μοντέλο στην κατηγορία των σύγχρονων roadster συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια αδιάλειπτης εμπορικής παρουσίας. Για το λόγo αυτό, οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας παρουσιάζουν με ειδική-επετειακή έκδοση του μοντέλου, η οποία φέρει την ονομασία «MX-5 20th Anniversary Limited Edition». Βασισμένη στη μικρή, και πιο γνήσια για πολλούς φανατικούς οπαδούς του είδους,  έκδοση των 1,8 λίτρων, διαφοροποιείται σε σχέση με τις απλές παραλλαγές του μοντέλου χάρη στο πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού που περιλαμβάνει ειδικής σχεδίασης ζάντες (αλουμινίου 17 ιντσών), προβολείς ομίχλης, επενδύσεις χρωμίου σε φώτα και γρίλια), καθώς και ειδικής σχεδίασης ρίγες στις εξωτερικές επιφάνειες του αμαξώματος. Εσωτερικά, οι επεμβάσεις αφορούν τις διακοσμιτικές επενδύσεις με την επιγραφή «20th Anniversary Limited Edition», τα μεταλλικά ποδοστήρια και τον χρωματισμό στο ταμπλό.
 
Αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως με αφορμή την επέτειο αυτή, η Mazda διοργανώνει αυτές τις ημέρες μια ειδική εκδήλωση, υπό τη μορφή αγώνα αντοχής, στην οποία συμμετέχουν 140 επιλεγμένοι δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη. Επ’ αυτού, μείνετε συντονισμένοι. _Χ.Α.   
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ