top icon
Αγώνες

F1: Φήμη: Προσύμφωνο Mercedes-Raikkonen;

O Κimi Raikkonen δε φάνηκε να δίστασε καθόλου να γυρίσει την πλάτη του στη Formula 1, ωστόσο οι τελευταίες φήμες αναφέρουν άλλα…!

O Κimi Raikkonen δε φάνηκε να δίστασε καθόλου να γυρίσει την πλάτη του στη Formula 1 και πρόσφατες δηλώσεις του δείχνουν ότι ίσως δεν την ξανασκεφτεί ποτέ ξανά.
 
Ωστόσο οι τελευταίες φήμες αναφέρουν άλλα…! Ο μάνατζερ του Φινλανδού, Steve Robertson βρισκόταν στη Βαλένθια στο πρώτο τεστ χειμερινών δοκιμών εξέλιξης και κάποιοι πιστεύουν ότι ο Raikkonen έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Mercedes!
 
To συμβόλαιο του Michael Schumacher με τη Mercedes λήγει το 2012, ωστόσο η γερμανική εταιρία θέλει να έχει μια εναλλακτική λύση διαθέσιμη σε περίπτωση που ο Schumacher δεν καταφέρει να αποδώσει στο επιθυμητό επίπεδο, λένε οι φήμες. Επιπλέον, το συμβόλαιο του Raikkonen με τη Red Bull για το WRC είναι μονοετές.
 
Πέρυσι, οι συζητήσεις μεταξύ Raikkonen και Brawn, διήρκεσαν πάρα πολύ λίγο και δεν οδήγησαν πουθενά, ωστόσο σύμφωνα με τις φήμες βρέθηκε εναλλακτική λύση.
 
Μπορεί να αποτελεί απλά μια φήμη. Αλλά μπορεί και όχι. Ίσως περάσουν μήνες μέχρι να μάθουμε την πραγματικότητα. Υπομονή λοιπόν!
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ