top icon
Επικαιρότητα

Επίσημα το νέο Nissan Murano CrossCabriolet!

Ανατρέποντας σε σημαντικό βαθμό τα έως τώρα σχεδιαστικά πρότυπα και δεδομένα, η Nissan παρουσιάζει την εβδομάδα αυτή στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες την ανοιχτή έκδοση του Nissan Murano.

Ανατρέποντας  σε σημαντικό βαθμό τα έως τώρα σχεδιαστικά πρότυπα και δεδομένα, η Nissan παρουσιάζει την εβδομάδα αυτή στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες την ανοιχτή έκδοση του Nissan Murano.
 
Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα αρκετά… αμφιλεγόμενο, ως προς τη φιλοσοφία κατασκευής του, αυτοκίνητο, καθώς για την περίσταση έχουμε να κάνουμε με το πρώτο ανοιχτό crossover μοντέλο, με 3θυρο μάλιστα αμάξωμα! Παρ’ όλα αυτά, η ιαπωνική εταιρεία παίρνει το ρίσκο παρουσιάζοντας ένα μοναδικό στο νέο αυτό είδος οχημάτων μοντέλο, το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ και περιγράφεται σε μια λιτή διαδικτυακή ανακοίνωσή της, που δόθηκε σήμερα δημοσιότητα, λίγες μόλις μέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του στην Έκθεση του Λ. Άντζελες, ως «το πρώτο τετρακίνητο crossover ανοιχτό μοντέλο, με χώρους για τέσσερις ενηλίκους και πορτ μπαγκάζ επαρκές για τους σάκους του γκολφ(!), τόσο με την οροφή ανοιχτή όσο και κλειστή». 

Από εκεί και πέρα, όμως, η Nissan δεν αποκάλυψε περαιτέρω στοιχεία σε σχέση με τις τεχνικές περγαμηνές του νέου Murano CrossCabriolet, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, αφήνοντας σε αγωνία το αγοραστικό κοινό στην αντίπερα όχθης του Ατλαντικού έως τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας _Χ.Α.  

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ