top icon
Επικαιρότητα

Hyundai Tucson: Πρώτη εικόνα

H Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο της νέας γενιάς Tucson, που θα δώσει το παρών στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου το compact SUV θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του.

H Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο της νέας γενιάς Tucson, που θα δώσει το παρών στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου το compact SUV θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του. Ο Peter Schreyer, πρόεδρος και διευθυντής σχεδιασμού της Hyundai Motor Group, μίλησε για το νέο μοντέλο που έρχεται, τονίζοντας ότι θεωρεί το νέο Tucson ως πολύ σημαντικό βήμα για τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα των αυτοκινήτων της κορεατικής εταιρείας, που έχει στόχο να αναβαθμίσει περαιτέρω την εικόνα της Hyundai σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Από το πρώτο Santa Fe του 2000 μέχρι και τώρα η εταιρεία έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο SUV, κατοχυρώνοντας ένα δυνατό όνομα στην αγορά τους. Για το νέο Tucson δεν ανακοινώθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες, ούτε και ποιά θα είναι τα μηχανικά σύνολα που θα το κινήσουν. Αυτά, προσεχώς…

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ