top icon
Επικαιρότητα

Ανανέωση για την Mercedes R-Class

Στη διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, που πραγματοποιείται τις ημέρες αυτές, παρουσιάζεται η νέα και μερικώς ανανεωμένη έκδοση της Mercedes R-Class.

Οι σημαντικότερες διαφορές σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο εντοπίζονται στη σχεδίαση και συγκεκριμένα στο εμπρός κυρίως μέρος, όπου οι επιρροές από τα 4θυρα, αλλά και από τα SUV μοντέλα της γκάμας, είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Νέα λοιπόν είναι τόσο τα φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας με τους διπλούς στις δύο άκρες του προβολείς ομίχλης, όσο και η μορφή της γνώριμης, από τους παραπάνω τύπους μοντέλων της μάρκας, μάσκας. Αντίστοιχες, αισθητικού και μόνο περιεχομένου, διαφοροποιήσεις υπάρχουν ασφαλώς και στο πίσω μέρος του γερμανικού αμαξώματος.

 
Στα μηχανικά μέρη του πάντοτε 7θέσιου πολυμορφικού-πολυχρηστικού μοντέλου της Mercedes δεν παρατηρούνται ουσιώδεις αλλαγές, με τους γνωστούς V6 βενζινοκινητήρες των 3,0, 3,5 και 5,5 λίτρων (εκδόσεις R300, R350 4Matic και R500 4Matic αντίστοιχα) της γκάμας, απόδοσης 231, 272 και 388 ίππων να εξακολουθούν να προσφέρουν αγόγγυστα τις υπηρεσίες τους. Νέοι, σε αντίθεση, είναι οι δύο διαθέσιμοι πετρελαιοκινητήρες της ανανεωμένης R-Class (επίσης V6, με χωρητικότητα 2.987 κ.εκ. και την κωδική ονομασία R300 CDI BlueEfficiency R350 CDI BlueTECH 4Matic), οι οποίοι αποδίδουν 190 και 265 ίππους καθώς και 440 και 620 Nm ροπής._Χ.Α.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ